Kalustesuunnittelun ja -valmistuksen perusteet 

Yksilöllisesti toteutetuilla kalusteilla voit tehostaa tilankäyttöä ja luoda persoonallisia tiloja. Tässä koulutuksessa otat haltuun kalustesuunnittelun ja -valmistuksen perusteet. Opit toteuttamaan yksilöllisiä tilaratkaisuja sekä huomioimaan asiakkaan ja tilan erityistarpeet jo suunnitteluvaiheessa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana suoritat puuteollisuuden ammattitutkinnon tutkinnon osan:  

  • Asiakaslähtöinen tila- ja kalustesuunnittelu 30 osp  

sekä puuteollisuuden perustutkinnon tutkinnon osan: 

  • Kalusteiden valmistaminen 45 osp 

Lue tarkemmat kuvaukset tutkinnon osien sisällöistä tutkinnon perusteista täältä ja täältä.

Opintojen toteutustapa

Opinnot toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti monimuoto-opintoina. Opinnot sisältävät opiskelua oppilaitoksessa, verkossa sekä työelämässä.

Asiakaslähtöisen tila- ja kalustesuunnittelun tutkinnon osa toteutetaan verkko-opintoina 2D- ja 3D-ohjelmia hyödyntäen 6.3.-17.12.2023. Sinulla on mahdollista osallistua verkko-ohjaukseen maanantaisin klo 17-19.

Kalusteiden valmistaminen -tutkinnon osan lähipäivät järjestetään Samiedun Pohjolankadun kampuksella kolmena iltapäivänä viikossa.  

Kenelle koulutus sopii

Kaikille alasta kiinnostuneille. Koulutusta varten tarvitset oman tietokoneen mallinnusohjelmistojen harjoittelua ja verkko-opintojen suorittamista varten. 

Hinta

Opintomaksu on 150 €.

Hakutiedot

Koulutus alkaa seuraavan kerran 6.3.2023. Hakuaika koulutukseen on 10.2.2023 saakka. Kelpoiset hakijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus aloitetaan, mikäli ryhmäkoko täyttyy.


Opiskelu on aina hyvä idea!

  • Jatkuvassa haussa voit hakea opiskelemaan ympäri vuoden.
  • Voit aloittaa opinnot, kun koulutusta on seuraavan kerran tarjolla. Osaan koulutuksista voit aloittaa opinnot lähes joka kuukausi.
  • Voit opiskella koko tutkinnon, yksittäisen tutkinnon osan tai vieläkin pienemmän osan, eli hankkia uutta osaamista juuri sen verran kuin tarvitset.
  • Sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma – ja opiskelet vain asioita, joita et vielä osaa.

Mitä sinä haluaisit osata?