Kouluttaudu matkailu- ja ravintola-alan
asiakaspalvelutehtäviin, Parikkala-Rautjärvi

Haluaisitko työllistyä asiakaspalvelutehtäviin liikenneasemalle, kahvilaan, ravintolaan tai matkailualan yritykseen Rautjärvellä, Parikkalassa tai niiden lähikunnissa?

Mikäli olet motivoitunut ja innostunut, me koulutamme loput. Tämä koulutus on hyvä keino hankkia osaamista alan työtehtävistä ja työllistyä matkailu- ja ravintola-alalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää ravintola- ja cateringalan perustutkinnon tutkinnon osia. Opintojen aikana hankit alan tuotetietoutta sekä opit toimimaan ammattitaitoisesti myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Sinulla on mahdollisuus suorittaa myös anniskelu- ja hygieniapassi.

Koulutus sisältää yhden kaikille yhteisen tutkinnon osan, jonka lisäksi voit valita tutkinnon osia oman mielenkiintosi mukaisesti.

Kaikille yhteinen tutkinnon osa

  • Asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp

Valittavat tutkinnon osat

  • Kahvilapalvelut, 10 osp
  • Katu- ja pikaruokapalvelut, 10 osp
  • Juomien myynti ja tarjoilu, 25 osp

Opintojen toteutustapa

Koulutus toteutetaan palkallisena oppisopimuskoulutuksena. Autamme sinua löytämään työpaikan yhteistyössä lähiseudun yritysten kanssa.

Työpaikalla järjestettävän koulutuksen lisäksi koulutus sisältää verkko-opintoja sekä noin kaksi lähiopetuspäivää kuukaudessa. Lähiopetuspäivät järjestetään Rautjärvellä, mikäli ryhmäkoko on riittävä. Muussa tapauksessa lähiopetuspäivät ovat Savonlinnassa.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii kaikille alalla työskentelystä kiinnostuneille, myös nuorille, osatyökykyisille ja osa-aikatyötä etsiville. Koulutuksen aikana suorittamasi opinnot voidaan liittää muihin opintoihisi, esimerkiksi lukion tai ammatillisen tutkinnon valinnaisiin opintoihin.

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksuton.


Haku alkaa helmikuussa 2022. Koulutuksen infotilaisuus pidetään helmikuun aikana Parikkalassa ja Rautjärvellä.


Ammatillinen opiskelu Samiedussa on ketterää!

  • Voit hakea opiskelemaan meille milloin vain.
  • Voit aloittaa opinnot lähes joka kuukausi.
  • Sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma – ja opiskelet vain asioita, joita et vielä osaa.
  • Voit opiskella koko tutkinnon, yhden tutkinnon osan tai vieläkin pienemmän osan, eli hankkia osaamista juuri sen verran kuin tarvitset.

Opiskelu on aina hyvä idea!