Kouluttaudu oppisopimuksella ravintola-alan asiakaspalvelutehtäviin, Rantasalmi

Opiskele kesän ajan oppisopimuksella Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämessä tai Kuru Resortissa matkailu- ja ravintola-alaa – ja löydä oma polkusi mahdollisuuksien alalle. Tarjolla on oppisopimuspaikkoja kesän ajaksi  sesonkityöntekijöille ja osa-aikaisille työntekijöille. Kesän jälkeen voit työllistyä kokoaikaisesti ja jatkaa oppisopimuksella opiskelua samalla kun olet töissä. 

Opintojen aikana hankit alan tuotetietoutta sekä opit toimimaan ammattitaitoisesti myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Voit suorittaa myös anniskelu- ja hygieniapassin. Kesän aikana oppisopimuksella suorittamasi opinnot voidaan hyväksilukea nykyisiin tai tuleviin toiseen asteen opintoihisi, esim. lukio-opintoihin ja ammatillisiin opintoihin.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää ravintola- ja cateringalan perustutkinnon tutkinnon osia. Koulutus sisältää yhden kaikille yhteisen tutkinnon osan, jonka lisäksi voit valita tutkinnon osia oman mielenkiintosi ja työtehtäviesi mukaisesti.

Ammatilliset tutkinnon osat

Kaikille yhteinen tutkinnon osa

  • Asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp

Lisäksi voit valita tutkinnon osia:

  • Annosruokien ja juomien tarjoilu 40 osp
  • Juomien myynti ja tarjoilu 25 osp
  • Kahvilapalvelut 10 osp

Opintojen toteutustapa

Opinnot toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti oppisopimuskoulutuksena Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämessä tai Kuru Resortissa. Opinnot sisältävät opiskelua verkossa sekä työpaikalla.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii kaikille alalla työskentelystä kiinnostuneille.

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksuton.


Ennen oppisopimuskoulutukseen hakeutumista, ole yhteydessä työnantajaan (Järvisydän tai Kuru Resort) sopiaksesi haastatteluaika. Tämän jälkeen hae oppisopimuskoulutukseen täyttämällä hakulomake. Koulutuspaikat täytetään hakujärjestyksessä.


Avoinna olevat työpaikat:

Kuru Resort

Tule meidän kanssamme opiskelemaan asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja nappaa takataskuun samalla työsopimus. Haemme Rantasalmelle Kuru Resortin ravintolasaliin hotelli- ja ravintola-alan innokasta oppijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään.

Olet mukana toteuttamassa asiakkaidemme lomaelämystä ja unohtumattoman ravintolakokemuksen toteuttamista. Pääset kehittämään vasta avattua ravintolaa yhdessä muun tiimin kanssa ja saat tuoda omia kehitysideoitasi vapaasti myös muiden kuultavaksi. Arvostamme hyviä tiimipelaajan taitoja sekä kykyä heittäytyä ja kääriä hihat tilanteessa kuin tilanteessa. Toivomme, että olet valmis tekemään kaikkesi, jotta vieraamme lähtevät onnellisena kotimatkalle. Osaat kohdata ihmisiä luontevasti, etkä pelkää kommunikoida asiakkaiden kanssa.

Työnkuva on monipuolinen, sillä Resortimme on pieni ja tarjoamme korkeaa laatua odottaville vieraillemme hyvin yksilöllistä ja räätälöityä lomakokonaisuutta.

Pidämme erityisen tärkeänä sitä, että olet iloinen, hymyilevä ja säteilevä persoona. Tätä piirrettä emme voi olla painottamatta liikaa. Kaikki muut tarvittavat eväät tehdäksesi työsi parhaalla mahdollisella tavalla saat koulutuksen ja perehdytyksen myötä. Hyvällä asenteella ja halulla oppia uutta ravintola-alalta pääsee jo pitkälle.


Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän

Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän on kasvava matkailukohde Rantasalmella, Linnansaaren kansallispuiston rantamilla. Vieraillemme on tarjolla monipuoliset ravintola- ja kokouspalvelut, uniikki Järvikylpylä, majoituspalvelut sekä sesonkien mukaan vaihtuvat luontoelämykset ja hyvinvointipalvelut ympäri vuoden.

Meillä on tarjolla työpaikkoja ravintoloissamme sekä kahviloissamme niin vakituisesti, kuin tulevaan kesäsesonkiinkin. Toivomme, että olet innokas oppimaan uutta ja että asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Olet joustava, oma-aloitteinen, etkä hätkähdä vilkkaampiakaan hetkiä. Koulutus tarjoaa sinulle tarvittavat perustaidot, me huolehdimme lopusta.

Tervetuloa Järvisydämelliseen tiimiimme!