Kouluttaudu oppisopimuksella ravintola-alan asiakaspalvelutehtäviin, Rantasalmi

Opiskele kesän ajan oppisopimuksella Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämessä matkailu- ja ravintola-alaa – ja löydä oma polkusi mahdollisuuksien alalle. Tarjolla on oppisopimuspaikkoja kesän ajaksi  sesonkityöntekijöille ja osa-aikaisille työntekijöille. Kesän jälkeen voit työllistyä kokoaikaisesti ja jatkaa oppisopimuksella opiskelua samalla kun olet töissä. 

Opintojen aikana hankit alan tuotetietoutta sekä opit toimimaan ammattitaitoisesti myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Voit suorittaa myös anniskelu- ja hygieniapassin. Kesän aikana oppisopimuksella suorittamasi opinnot voidaan hyväksilukea nykyisiin tai tuleviin toiseen asteen opintoihisi, esim. lukio-opintoihin ja ammatillisiin opintoihin.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää ravintola- ja cateringalan perustutkinnon tutkinnon osia. Koulutus sisältää yhden kaikille yhteisen tutkinnon osan, jonka lisäksi voit valita tutkinnon osia oman mielenkiintosi ja työtehtäviesi mukaisesti.

Ammatilliset tutkinnon osat

Kaikille yhteinen tutkinnon osa

  • Asiakaspalvelu ja myynti 25 osp

Lisäksi voit valita tutkinnon osia:

  • Annosruokien ja juomien tarjoilu 40 osp
  • Juomien myynti ja tarjoilu 25 osp
  • Kahvilapalvelut 10 osp

Opintojen toteutustapa

Opinnot toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti oppisopimuskoulutuksena Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämessä. Opinnot sisältävät opiskelua verkossa sekä työpaikalla.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii kaikille alalla työskentelystä kiinnostuneille.

Hinta

Koulutus on maksuton.

Hakutiedot

Ennen oppisopimuskoulutukseen hakeutumista, ole yhteydessä työnantajaan (Järvisydän) sopiaksesi haastatteluaika. Tämän jälkeen hae oppisopimuskoulutukseen täyttämällä hakulomake. Koulutuspaikat täytetään hakujärjestyksessä.


Avoinna olevat työpaikat:

Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän

Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän on kasvava matkailukohde Rantasalmella, Linnansaaren kansallispuiston rantamilla. Vieraillemme on tarjolla monipuoliset ravintola- ja kokouspalvelut, uniikki Järvikylpylä, majoituspalvelut sekä sesonkien mukaan vaihtuvat luontoelämykset ja hyvinvointipalvelut ympäri vuoden.

Meillä on tarjolla työpaikkoja ravintoloissamme sekä kahviloissamme niin vakituisesti, kuin tulevaan kesäsesonkiinkin. Toivomme, että olet innokas oppimaan uutta ja että asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Olet joustava, oma-aloitteinen, etkä hätkähdä vilkkaampiakaan hetkiä. Koulutus tarjoaa sinulle tarvittavat perustaidot, me huolehdimme lopusta.

Tervetuloa Järvisydämelliseen tiimiimme!