Kuljetusalan perustason ammattipätevyys ja linja-autokuljetukset 50 osp

Hyppää linja-auton rattiin! Kouluttaudu kuljetusalan ammattilaiseksi palveluammattiin, jossa kysytään hyvän ajotaidon ja monipuolisen kaluston hallinnan lisäksi luontevia asiakaspalvelutaitoja.

Hanki ammattitaito, jonka turvin kyydissäsi kulkevat turvallisesti ja matkustajaystävällisesti perille asti niin ihmiset kuin tavaratkin satoi tai paistoi. Työelämässä voit sijoittua erilaisiin matkustajaliikenteen tehtäviin reitti-, tilaus- ja palveluliikenteessä.

Koulutuksen sisältö

Opintojen laajuus on 50 osp. Opinnot koostuvat kahdesta logistiikan perustutkinnon kuljetuspalvelujen osaamisalan tutkinnon osasta: kuljetutusalan perustason ammattipätevyys 10 osp sekä linja-autokuljetukset 40 osp.

Voit halutessasi suorittaa myös muita tutkinnon osia tai vaikka koko logistiikan perustutkinnon.

Lue tarkemmat kuvaukset tutkinnon sisällöistä tutkinnon perusteista.

Opintojen toteutustapa

Opinnot toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti lähiopintoina. Opinnot sisältävät opiskelua oppilaitoksessa, verkossa sekä työelämässä.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Kenelle koulutus sopii

Kaikille alasta kiinnostuneille.

Alan opinnoissa ja työssä edellytetään riittävää fyysistä kuntoa ja terveydentilaa, joka ei vaaranna omaa eikä muiden työturvallisuutta. Työ edellyttää vaihtuvien tilanteiden nopeaa arviointikykyä, täsmällisyyttä, vastuuntuntoa, työturvallisuuden noudattamista, hyvää näköä ja kuuloa.

Kutsumme kaikki hakijat haastatteluun.

Koulutuksessa sovelletaan säännöksiä tutkintokohtaisista terveydentilavaatimuksista ja opiskelijaksi ottamisen edellytyksistä.

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksuton. Opiskelija maksaa itse ajokorttiin ja ammattipätevyyteen liittyvät viranomaismaksut (myös valokuvat ja lääkärikulut), jotka ovat noin 350-500 €.


Koulutus on jatkuvassa haussa ja voit hakea siihen milloin vain ja aloittaa opinnot seuraavan kerran 6.9.2021. 


Ammatillinen opiskelu Samiedussa on ketterää!

  • Voit hakea opiskelemaan meille milloin vain.
  • Voit aloittaa opinnot lähes joka kuukausi.
  • Sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma – ja opiskelet vain asioita, joita et vielä osaa.
  • Voit opiskella koko tutkinnon, yhden tutkinnon osan tai vieläkin pienemmän osan, eli hankkia osaamista juuri sen verran kuin tarvitset.

Opiskelu on aina hyvä idea!