Taloushallinnon osaajaksi verkossa

Tämä koulutus sopii sinulle, jolle numerot ovat lähellä sydäntä ja uuden opiskelu omaan tahtiisi verkossa on sinun juttusi. Meillä voit opiskella taloushallintoa joustavasti verkossa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Saat ohjausta opintoihisi opettajalta.

Koulutuksessa opiskelet liiketoiminnan perustutkintoon kuuluvia taloushallinnon tutkinnon osia. Saat osaamista työskennellä esimerkiksi tilitoimistossa, isännöintitoimistossa tai yrityksen talousosastolla.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää seuraavat liiketoiminnan perustutkinnon tutkinnon osat:

  • Kirjanpito, 30 osp
  • Laskutus ja reskontra, 15 osp
  • Tilinpäätöskirjaukset, 15 osp
  • Palkanlaskenta, 30 osp
  • Tuloksellinen toiminta, 20 osp

Lue tarkemmat kuvaukset tutkinnon osista tutkinnon perusteista.

Opintojen toteutustapa

Opinnot toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti verkko-opintoina sekä työelämässä. Verkossa opiskelet itsenäisesti oman aikataulusi mukaisesti. Saat ohjausta opintoihisi opettajilta koko opiskeluajan etäyhteydellä.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Kenelle koulutus sopii

Kaikille taloushallinnosta kiinnostuneille. Aiempaa pohjakoulutusta ei tarvita.

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksuton.


Koulutus alkaa seuraavan kerran helmikuussa 2023. Hakuaika koulutukseen on 14.11.–25.11.2022. Koulutukseen valitaan 25 opiskelijaa. 

Liitä hakemukseesi mukaan ennakkotehtävä sekä todistukset aiemmista toisen asteen ja korkea-asteen opinnoistasi.   

Jos liitteen ja/tai todistusten liittäminen hakemukseen ei onnistunut tai olet epävarma siitä onnistuiko se, voit lähettää ne sähköpostitse osoitteeseen mikko.kurunsaari@samiedu.fi

Ennakkotehtävän löydät täältä.

Hakijat kutsutaan valintahaastatteluun ennakkotehtävän perusteella. Valintahaastattelut pisteytetään ja opiskelijavalinnat tehdään haastattelupisteiden perusteella. Haastattelussa pisteytetään hakijan motivaatio opiskella ja työllistyä alalle, koulutustarve, työelämäkokemus sekä edellytykset koulutuksesta suoriutumiseen. Haastattelu toteutetaan Teams-etäyhteydellä.  


Opiskelu on aina hyvä idea!

  • Jatkuvassa haussa voit hakea opiskelemaan ympäri vuoden.
  • Voit aloittaa opinnot, kun koulutusta on seuraavan kerran tarjolla. Osaan koulutuksista voit aloittaa opinnot lähes joka kuukausi.
  • Voit opiskella koko tutkinnon, yksittäisen tutkinnon osan tai vieläkin pienemmän osan, eli hankkia uutta osaamista juuri sen verran kuin tarvitset.
  • Sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma – ja opiskelet vain asioita, joita et vielä osaa.

Mitä sinä haluaisit osata?

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista