Opiskele uusi ammatti tai hanki uutta osaamista juuri sen verran kuin tilanne vaatii

Tutustu tarjontaamme!

Artesaani, sisustusala, taideteollisuusalan perustutkinto

Sykkiikö sydämesi sisustamiselle? Tee siitä ammatti. Sisustamisen opiskelu kehittää esteettistä silmääsi, visuaalista hahmotuskykyäsi sekä kädentaitojasi.

Artesaani, teatteritekniikka, taideteollisuusalan perustutkinto

Hakeako vai eikö? No hakea totta kai. Jos kätesi ovat instrumenttisi ja visuaalisuus vahvuutesi, tule meille opiskelemaan teatteritekniikkaa. Teatteritekniikan koulutus kehittää esteettistä silmääsi, visuaalista hahmotuskykyäsi sekä kädentaitojasi.

Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto

Ovatko taide, teatteri ja kulttuuri intohimosi? Näetkö itsesi työskentelemässä teatterin kulisseissa rakentamassa kulttuurielämyksiä? Tule opiskelemaan esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto. Koulutus on jatkuvassa haussa ja voit hakea siihen milloin vain ja aloittaa opinnot pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Mediamateriaalien tuottaminen markkinointiin 15 osp

Työelämässä markkinoinnin ja sosiaalisen media taitoja tarvitaan kaikkialla ja kaiken kokoisissa yrityksissä. Tässä koulutuksessa opit tekemään ammattimaisen näköisiä ja visuaalisesti kauniita markkinointimateriaaleja sekä houkuttelevia ja koukuttavia sisältöjä.

Mediapalvelujen toteuttaja, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Päästä luovuutesi valloilleen ja anna ideoillesi siivet. Monipuolinen media-alan koulutus antaa sinulle valmiudet toimia media-alan sekä viestinnän ja markkinoinnin erilaisissa työtehtävissä ja tutustuttaa sinut media-alan toimintaympäristöihin.

Sisustaja, taideteollisuusalan ammattitutkinto

Koulutus alkaa toukokuussa 2021

Valokuvatuotanto 15 osp

Tässä koulutuksessa opit ottamaan kauniita ja laadukkaita valokuvia sekä hyödyntämään järjestelmäkamerasi erilaisia ominaisuuksia.