Opiskele uusi ammatti tai hanki uutta osaamista juuri sen verran kuin tilanne vaatii

Tutustu tarjontaamme!

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Haluatko kehittyä esimiehenä tai johtajana? Koulutuksemme tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden erilaisten liiketoimintaprosessien sekä johtamiskäytäntöjen kehittämiseen sekä henkilökohtaiseen kehittymiseen johtajana. Koulutus alkaa keväällä 2021. Haku on käynnissä nyt.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Haluatko kehittää työyhteisöäsi ja osallistua erilaisten työryhmien ohjaamiseen? Tule opiskelemaan lähiesimiestyön ammattitutkintoon esimiestyötä ja kouluttaudu vastuulliseksi esimieheksi. Koulutus on jatkuvassa haussa ja voit hakea siihen milloin vain ja aloittaa opinnot pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Ovatko luvut ja numerot sinun intohimosi? Kehitä aikaisempaa liiketoiminnan osaamistasi ja opiskele liiketoiminnan ammattitutkinto. Saat monipuoliset valmiudet taloushallinnon, asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin erilaisiin tehtäviin. Koulutus on jatkuvassa haussa ja voit hakea siihen milloin vain ja aloittaa opinnot pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto

Ryhdy työelämän moniosaajaksi. Meiltä Samiedusta valmistuneena liiketoiminnan ammattilaisena viet työelämään mukanasi asiakaspalvelun ja taloushallinnon osaamisen lisäksi palvelumuotoilun ja yritystoiminnan osaamista.

Yrittäjän ammattitutkinto

Unelmoi isosti! Yrittäjän ammattitutkinto auttaa sinua työllistämään itsesi yrittäjänä ja valjastamaan osaamisesi osaksi elinkeinoelämää. Opinnoista voit löytää uusia mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja liiketoimintaasi. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.