Opiskele uusi ammatti tai hanki uutta osaamista juuri sen verran kuin tilanne vaatii

Tutustu tarjontaamme!

Henkilökohtainen avustaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Opiskele ammatti, jossa työskentelet ihmistä lähellä. Henkilökohtaisena avustajana olet arjen apuna ja tukena eri-ikäisille apua tarvitseville ihmisille heidän päivittäisissä toimissa, työssä, opiskelussa ja harrastuksissa. Koulutus on jatkuvassa haussa ja voit hakea siihen milloin vain ja aloittaa opinnot pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Isännöinnin ammattitutkinto

Koulutus alkaa 19.2.2021.

Kiinteistönhoitaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Nykyajan kiinteistönhoitajan työtehtävät ovat muuttuneet paljon perinteisistä ”talonmies-Pikkaraisen” pihan lakaisuhommista. Opiskele moderniin ammattiin, jossa harjan lisäksi kädessäsi kestävät erilaiset mittarit, tietokoneet ja työkoneet.

Kodinhuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto valmistaa sinut puhtauden tuottamisen asiantuntijaksi. Kodinhuoltajana teet tärkeää työtä asiakkaidesi kodeissa tai muissa kodinomaisissa ympäristöissä. Koulutus on jatkuvassa haussa ja voit hakea siihen milloin vain ja aloittaa opinnot pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Kodinhuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Pidä huolta! Opiskele kodinhuoltajaksi, jossa toimit lähellä asiakasta huolehtien siitä, että hänen arkensa rullaa. Koulutus antaa sinulle tiedot ja taidot puhtaanapitoon ja ruokapalveluiden tuottamiseen.

Laitoshuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto valmistaa sinut puhtauden tuottamisen asiantuntijaksi. Laitoshuoltajana teet tärkeää työtä asiakkaidesi tiloissa. Koulutus on jatkuvassa haussa ja voit hakea siihen milloin vain ja aloittaa opinnot pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Toimitilahuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto valmistaa sinut puhtauden tuottamisen asiantuntijaksi. Toimitilahuoltajana teet tärkeää työtä asiakkaidesi tiloissa. Koulutus on jatkuvassa haussa ja voit hakea siihen milloin vain ja aloittaa opinnot pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina.

Toimitilahuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Pidä huolta! Opiskele toimitilahuoltajaksi, jolloin teet arvokasta työtä huolehtien tilojen siisteydestä, kunnosta, ja siitä että ihmiset viihtyvät niissä. Koulutus antaa sinulle tiedot ja taidot puhtaanapitoon ja tekstiilihuoltoon.