Samiedun ruokalista viikko 32

Pohjolankadun kampuksella Ravintola Paussissa lounas tarjolla noutopöydästä ma-pe klo 11–12. Kahvila palvelee ma–to 7.30–14 ja pe 7.30–13. Muina aikoina tilauksesta.


Maanantai

Butter chicken
perunat
fetajuustosalaatti
tsatziki salaatti
Kasvispivit
Hedelmäjogurtti

Tiistai

Lounas klo.10.15.11.15
Kahden kalan keitto
juusto ja kasvisvati
leipävalikoima
Bataattikeitto, paahdettuja siemeniä
Jäätelö

Keskiviikko
Jauhelihakastike
perunat
höyrytetty kukkakaali
aurinkoinen raastevati
hölskykurkut
Kikehernecurry


Torstai

Kalapyörykkä
perunat
kermaviili-tillikastike
punajuuri
jäävuori-tomaatti
Paneroidut kesäkurpitsapihvit

Perjantai
Lihakeitto
juusto
kasvisvati
hiivaleipä
Paahdettu myskikurpitsakeitto, tofumuru
Marjarahka



Tervetuloa!


Hinnat

Samiedun henkilökunta 6 €/ateria
Samiedun opiskelijat 4,50 €/ateria
Vieraat 8 €/ateria

Samiedun vuokralaiset:
– henkilökunta 6 €/ateria
– henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä 4,50 €/ateria

Lounaslippuja voit ostaa Pohjolankadun kampuksen kahvila Paussista.

Otamme vastaan ainoastaan korttimaksuja 31.1.2025 alkaen. Korttimaksuun siirtyminen johtuu pankin käteispalveluihin tehdyistä muutoksista.


Opiskelijoiden ruokailuvuorot Pohjolankadulla:

10.30 TUVA, autoala, kone- ja tuotantotekniikan ala, logistiikka-ala ja metsäala
10.40 Puuala, rakennusala, talotekniikan ala, kiinteistöala ja pintakäsittelyala
10.45 Kauneudenhoito ala
10.50 Sosiaali- ja terveysala
11.20 Sähköala ja tieto- ja viestintätekniikan ala
11.30 Liiketoiminta, teatteritekniikka ja lyhytkoulutukset

Yhteiset opinnot (YTO) työjärjestyksen mukaisesti


Tilaa tarjoilut tilaisuuteesi!

Valmistamme tilauksesta leivonnaisia ja ruokia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi sekä järjestämme kokouksien kahvipalvelut.

Kysy lisää!

Katri Tynkkynen
Puh. 044 550 6280
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi


Anna palautetta!

    Miten onnistuimme tänään?


    Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa

    Portaat luomuun on ammattikeittiöille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, joka tukee keittiöiden pyrkimystä kestäviin valintoihin opastaen keittiöitä käyttämään luomuraaka-aineita jatkuvasti, mutta lisäämään niiden käyttöä portaittain. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa erityisesti julkisen sektorin keittiöitä säännöllisen luomutuotteiden käytön lisäämiseen.

    Myös kahvimme on nyt luomua!