Samiedun ruokalista viikko 32
Pohjolankadun kampuksella Ravintola Paussissa lounas tarjolla noutopöydästä ma-pe klo 11–12. Kahvila palvelee ma–to 7.30–14 ja pe 7.30–13. Muina aikoina tilauksesta.
Maanantai
Butter chicken
perunat
fetajuustosalaatti
tsatziki salaatti
Kasvispivit
Hedelmäjogurtti
Tiistai
Lounas klo.10.15.11.15
Kahden kalan keitto
juusto ja kasvisvati
leipävalikoima
Bataattikeitto, paahdettuja siemeniä
Jäätelö
Keskiviikko
Jauhelihakastike
perunat
höyrytetty kukkakaali
aurinkoinen raastevati
hölskykurkut
Kikehernecurry
Torstai
Kalapyörykkä
perunat
kermaviili-tillikastike
punajuuri
jäävuori-tomaatti
Paneroidut kesäkurpitsapihvit
Perjantai
Lihakeitto
juusto
kasvisvati
hiivaleipä
Paahdettu myskikurpitsakeitto, tofumuru
Marjarahka
Tervetuloa!
Hinnat
Samiedun henkilökunta 6 €/ateria
Samiedun opiskelijat 4,50 €/ateria
Vieraat 8 €/ateria
Samiedun vuokralaiset:
– henkilökunta 6 €/ateria
– henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä 4,50 €/ateria
Lounaslippuja voit ostaa Pohjolankadun kampuksen kahvila Paussista.
Otamme vastaan ainoastaan korttimaksuja 31.1.2025 alkaen. Korttimaksuun siirtyminen johtuu pankin käteispalveluihin tehdyistä muutoksista.
Opiskelijoiden ruokailuvuorot Pohjolankadulla:
10.30 TUVA, autoala, kone- ja tuotantotekniikan ala, logistiikka-ala ja metsäala
10.40 Puuala, rakennusala, talotekniikan ala, kiinteistöala ja pintakäsittelyala
10.45 Kauneudenhoito ala
10.50 Sosiaali- ja terveysala
11.20 Sähköala ja tieto- ja viestintätekniikan ala
11.30 Liiketoiminta, teatteritekniikka ja lyhytkoulutukset
Yhteiset opinnot (YTO) työjärjestyksen mukaisesti
Tilaa tarjoilut tilaisuuteesi!
Valmistamme tilauksesta leivonnaisia ja ruokia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi sekä järjestämme kokouksien kahvipalvelut.
Kysy lisää!
Katri Tynkkynen
Puh. 044 550 6280
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi
Anna palautetta!
Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa
Portaat luomuun on ammattikeittiöille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, joka tukee keittiöiden pyrkimystä kestäviin valintoihin opastaen keittiöitä käyttämään luomuraaka-aineita jatkuvasti, mutta lisäämään niiden käyttöä portaittain. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa erityisesti julkisen sektorin keittiöitä säännöllisen luomutuotteiden käytön lisäämiseen.
Myös kahvimme on nyt luomua!
