Samiedun ruokalista viikko 37
Pohjolankadun kampuksella Ravintola Paussissa lounas tarjolla noutopöydästä ma-pe klo 10.30–13. Kahvila palvelee ma–to 7.30–14 ja pe 7.30–13. Muina aikoina tilauksesta.
Maanantai
Kanaviillokki/hlö: tandoorikana
perunat
mustaherukkahilloke
kiinankaali-retiisi-paprika
Intialainen kukkakaali nyhtökauralla
Tiistai
Sitruunanmakuinen kalaleike/hlö:paistettu muikku
perunasose
sitruunaremoulade
punajuuri
frisee-kurkku-tomaatti
marinoidut pavut
Täytetty munakasrulla/soija-kasvistäyte
Keskiviikko
Pulled pork pastavuoka/hlö:puutarhurin jauhelihamureke
jääsalaatti-meloni
pikkelöity punakaali
Beanit punajuurinuudelivuoka
Torstai
Liikenneturvapäivä
Hyvän kelin salliessa ruokailu ulkona;henkilökunnalla sisällä
Grillimakkara
pannuperunat
kurkkusalaatti
perunasalaatti
porkkana tikku, kurkku
Kasvismakkara
Perjantai
TOIVERUOKAPÄIVÄ
Täytetty kebabrulla
ranskalaiset
jäävuorisuikale
jalopenoja
melonia, tomaattia
Härkkisrulla
Tervetuloa!
Hinnat
Samiedun henkilökunta 6 €/ateria
Samiedun opiskelijat 4,50 €/ateria
Vieraat 8 €/ateria
Samiedun vuokralaiset:
– henkilökunta 6 €/ateria
– henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä 4,50 €/ateria
Lounaslippuja voit ostaa Pohjolankadun kampuksen kahvila Paussista.
Otamme vastaan ainoastaan korttimaksuja 31.1.2025 alkaen. Korttimaksuun siirtyminen johtuu pankin käteispalveluihin tehdyistä muutoksista.
Kanta-asiakaskortilla saat leiman jokaisesta 3,50 euron kahvi + kahvileipä -ostoksestasi. Tarjoamme sinulle kahvin ja kahvileivän, kun palautat 10 leimaa sisältävän kortin. Voit osallistua myös tuotearvontaan kirjoittamalla korttiin nimesi. Pyydä kanta-asiakaskortti Paussista.
Tilaa tarjoilut tilaisuuteesi!
Valmistamme tilauksesta leivonnaisia ja ruokia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi sekä järjestämme kokouksien kahvipalvelut.
Kysy lisää!
Katri Tynkkynen
Puh. 044 550 6280
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi
Anna palautetta!
Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa
Portaat luomuun on ammattikeittiöille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, joka tukee keittiöiden pyrkimystä kestäviin valintoihin opastaen keittiöitä käyttämään luomuraaka-aineita jatkuvasti, mutta lisäämään niiden käyttöä portaittain. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa erityisesti julkisen sektorin keittiöitä säännöllisen luomutuotteiden käytön lisäämiseen.
Myös kahvimme on nyt luomua!
