Eiköhän tehdä yhdessä jotain, millä on oikeasti merkitystä?

Avoimet työpaikat Osaajapankki

Töitä on kahdenlaisia.

On mikromanageerausta ja kellon tuijottelua ja sitten niitä, jotka oikeasti jättävät jäljen maailmaan ja ihmisiin. Me yhdessä opiskelijoidemme kanssa uskomme jälkimmäiseen.

Opiskelijamäärämme kasvavat jatkuvasti, ja tänä päivänä meillä Samiedussa opiskelee kaiken ikäisiä ihmisiä ympäri Suomea. Tiedon ja oppimisen jano on suurta, ja mikä voisikaan olla parempaa, kuin jakaa omista taidoistaan muille samoista asioista kiinnostuneille intohimoisille ihmisille?

Monet työt, myös koulutusalalla, onnistuvat tänä päivänä monipaikkaisesti, ja erilaisten verkkokoulutusten tarjoajana me olemme ammatillisen koulutuksen edelläkävijöitä. Olinpaikan sijaan tärkeämpää on se, että rakastat sitä mitä teet ja haluat jakaa osaamistasi myös muille. Se, miltä maailma näyttää tulevaisuudessa, voi olla hyvinkin kiinni jostain, mitä olet saanut toisessa ihmisessä aikaan – intohimon kipinästä, pienestä oivalluksesta tai uusista kädentaidoista.

Mitä tässä siis enää odottelemaan, eiköhän kääritä hihat ja aleta hommiin!


Katso avoimet työpaikkamme


Ei matchia tällä kertaa? Jätä avoin hakemus osaajapankkiimme.

Jos et löytänyt sinulle sopivaa työtä juuri nyt, näiden ei suinkaan tarvitse olla hyvästit. Etsimme ja tarvitsemme jatkuvasti eri alojen asiantuntijoita ja osaajia opetukseen, ohjaukseen, kehittämistyöhön ja tukipalveluihin. Opetus- ja ohjausalan ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee myös muun muassa ruoka-, kiinteistö-, tietohallinto-, hallinto- ja talouspalveluiden ja markkinoinnin ammattilaisia. Jätä siis avoin hakemus osaajapankkiimme, niin olemme yhteydessä sinuun heti sopivan työn tullessa eteen.


Kysymyksiä tai kutkuttavia ajatuksia yhteistyöstä? Ota yhteyttä!

Taru Pulkkinen
Henkilöstöasiantuntija
Puh. 044 550 6225

Miia Käyhkö
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Puh. 044 550 6500

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi


Samiedu on nikotiiniton työpaikka.