Opiskele uusi ammatti tai hanki uutta osaamista juuri sen verran kuin tilanne vaatii

Tutustu tarjontaamme!

Tutustu ensin koulutuksiimme. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan koulutuksen, täytä hakemus koulutuksen omalla sivulla.

3D-mallintaminen ja -tulostaminen, 40 osp

Koulutuksen myötä saat valmiudet tietotekniseen suunnitteluun CADS ja SketchUp -ohjelmistoilla ja tuotteen tai komponentin valmistamiseen 3D-tulostamalla.

Ajoneuvoalan ammattitutkinto, korjaamopalvelun osaamisala

Ota ajoneuvoala haltuun! Alati kehittyvä ala vaatii ajantasaista osaamista.

Ajoneuvoasentaja, autoalan perustutkinto

Kiehtooko ajoneuvot? Vetääkö tekniikka puoleensa? Opiskele ajoneuvoasentajaksi. Ammattilaiseksi alalle, jolla muutos on vakio ja pyörien pitää pyöriä tulevaisuudessakin.

Alaraajakipuisen potilaan toimintakyvyn edistäminen 45 osp

Nosta osaamisesi uudelle levelille! Hieronnan erikoisammattitutkinto tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi. Opiskele koko tutkinto tai poimi itseäsi kiinnostavia tutkinnon osia.

Annosruokien ja juomien tarjoilu, 40 osp

Annosruokien ja juomien tarjoilu, 40 osp Haluatko oppia ymmärtämään ruoan ja juoman yhdistämisen periaatteet sekä lisätä tietämystäsi viineistä, oluista ja tarjoilukulttuureista? Tämä koulutus kehittää asiakaspalvelutaitojasi matkalla ravintoala-alan asiantuntijaksi. Ammattitaidolla ohjattu asiakaskokemus oikeilla ruoan ja juoman yhdistelmillä ja suosituksilla luo asiakkaan ravintolakäynnistä elämyksen. Koulutuksen sisältö Koulutus on ravintola- ja cateringalan perustutkinnon tutkinnon osa. Voit opiskella tämän […]

Artesaani, puusepänala, taideteollisuusalan perustutkinto

Koulutus alkaa 11.8.2021

Artesaani, sisustusala, taideteollisuusalan perustutkinto

Sykkiikö sydämesi sisustamiselle? Tee siitä ammatti. Sisustamisen opiskelu kehittää esteettistä silmääsi, visuaalista hahmotuskykyäsi sekä kädentaitojasi.

Artesaani, teatteritekniikka, taideteollisuusalan perustutkinto

Hakeako vai eikö? No hakea totta kai. Jos kätesi ovat instrumenttisi ja visuaalisuus vahvuutesi, tule meille opiskelemaan teatteritekniikkaa. Teatteritekniikan koulutus kehittää esteettistä silmääsi, visuaalista hahmotuskykyäsi sekä kädentaitojasi.

Asiakaslähtöiseksi palvelukehittäjäksi verkossa, Palvelumuotoilu 15 osp

Opinnot toteutetaan 24.5.-10.6.2021

Asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp

Asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp Haluatko oppia hyvän asiakaspalvelun periaatteet sekä lisätä tietämystäsi ravintola-alan erilaisista työtehtävistä, alkoholeista ja niihin liittyvästä lainsäädännöstä? Tämä koulutus kehittää asiakaspalvelutaitojasi ja taitojasi toimia anniskelutehtävissä. Ammattitaidolla ohjattu asiakaskokemus oikealla asenteella ja tietämyksellä luo asiakkaan ravintolakäynnistä elämyksen. Koulutuksen sisältö Koulutus on ravintola- ja cateringalan perustutkinnon tutkinnon osa. Voit opiskella tämän yksittäisen tutkinnon […]