Opiskele uusi ammatti tai hanki uutta osaamista juuri sen verran kuin tilanne vaatii

Tutustu tarjontaamme!

Isännöinnin ammattitutkinto

Tule opiskelemaan isännöinnin kehittyvää ja monipuolista alaa kätevästi verkossa. Pääset näköalapaikalle uusien ympäristövaatimusten soveltamisessa ja toteuttamisessa ihmisten asumisympäristöjä kehitettäessä ja uudistettaessa.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Haluatko kehittyä esimiehenä tai johtajana? Koulutuksemme tarjoaa sinulle oivan mahdollisuuden erilaisten liiketoimintaprosessien sekä johtamiskäytäntöjen kehittämiseen sekä henkilökohtaiseen kehittymiseen johtajana.

Kirjanpidon osaajaksi verkossa, Kirjanpito 30 osp

Opiskele kirjanpitoa joustavasti verkossa! Voit edetä opinnoissa omaan tahtiisi ja opiskella juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Haluatko kehittää työyhteisöäsi ja osallistua erilaisten työryhmien ohjaamiseen? Tule opiskelemaan lähiesimiestyön ammattitutkintoon esimiestyötä ja kouluttaudu vastuulliseksi esimieheksi.

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Ovatko luvut ja numerot sinun intohimosi? Kehitä aikaisempaa liiketoiminnan osaamistasi ja opiskele liiketoiminnan ammattitutkinto. Saat monipuoliset valmiudet taloushallinnon, asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin erilaisiin tehtäviin.

Merkonomi, liiketoiminnan perustutkinto

Ryhdy työelämän moniosaajaksi. Meiltä Samiedusta valmistuneena liiketoiminnan ammattilaisena viet työelämään mukanasi asiakaspalvelun ja taloushallinnon osaamisen lisäksi palvelumuotoilun ja yritystoiminnan osaamista.

Merkonomiksi verkossa, liiketoiminnan perustutkinto

Opiskele merkonomiksi joustavasti verkossa! Voit edetä opinnoissa omaan tahtiisi ja opiskella juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Yrittäjän ammattitutkinto

Unelmoi isosti! Yrittäjän ammattitutkinto auttaa sinua työllistämään itsesi yrittäjänä ja valjastamaan osaamisesi osaksi elinkeinoelämää. Opinnoista voit löytää uusia mahdollisuuksia kehittää itseäsi ja liiketoimintaasi.