Merkonomiksi verkossa, liiketoiminnan perustutkinto

Opiskele merkonomiksi joustavasti verkossa! Voit edetä opinnoissa omaan tahtiisi ja opiskella juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Saat ohjausta opintoihisi opettajilta.

Merkonomit työskentelevät monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, esimerkiksi myyjinä, myyntineuvottelijoina tai taloushallinnon ammattilaisina. Meiltä Samiedusta valmistuneena liiketoiminnan ammattilaisena voit viedä työelämään mukanasi asiakaspalvelun, myynnin ja taloushallinnon osaamista esimerkiksi kirjanpidosta ja markkinointiviestinnästä. 

Voit sisällyttää tutkintoosi myös jatkoväyläopintoja, joista hyödyt hakeutuessasi korkeakouluun. Opintojen aikana voit myös harjoittaa liiketoimintaa perustamalla yrityksen tai jatkamalla jo olemassa olevan yrityksen toimintaa.

Liiketoiminnan opiskelu antaa hyvät ja monipuoliset valmiudet työllistyä eri aloille ja vastata nykyhetken sekä tulevaisuuden haasteisiin.

Koulutuksen sisältö

Liiketoiminnan perustutkinto on laajuudeltaan 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä).

Pakolliset ammatilliset tutkinnon osat 55 osp

  • Asiakaspalvelu, 20 osp
  • Tuloksellinen toiminta, 20 osp
  • Työyhteisössä toimiminen, 15 osp

Lisäksi opiskelet valinnaisia ammatillisia tutkinnon osia 90 osp. Valinnaisia tutkinnon osia ovat esimerkiksi kirjanpito, laskutus ja reskontra, markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto, myynti ja yritystoiminnan suunnittelu.

Lue tarkemmat kuvaukset tutkinnon sisällöistä tutkinnon perusteista.

Opintojen toteutustapa

Opinnot toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti verkko-opintoina sekä työelämässä. Verkossa opiskelet itsenäisesti oman aikataulusi mukaisesti. Saat ohjausta opintoihisi opettajilta koko opiskeluajan etäyhteydellä.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Kenelle koulutus sopii

Kaikille alasta kiinnostuneille. Aiempaa pohjakoulutusta ei tarvita.

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksuton.


Koulutus on jatkuvassa haussa. Voit hakea siihen milloin vain ja aloittaa opinnot joustavasti, viimeistään tammikuussa 2022.

Olemme yhteydessä koulutukseen hakeneisiin hakujärjestyksessä sopiaksemme valintahaastattelusta ja koulutuksen aloittamisajasta. Koulutuksen suosio on ollut suuri. Pahoittelemme, mikäli joudut odottamaan yhteydenottoamme.


Ammatillinen opiskelu Samiedussa on ketterää!

  • Voit hakea opiskelemaan meille milloin vain.
  • Voit aloittaa opinnot lähes joka kuukausi.
  • Sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma – ja opiskelet vain asioita, joita et vielä osaa.
  • Voit opiskella koko tutkinnon, yhden tutkinnon osan tai vieläkin pienemmän osan, eli hankkia osaamista juuri sen verran kuin tarvitset.

Opiskelu on aina hyvä idea!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista