Yhteishaku 23.2.-7.4.2021

Opiskelemaan Samieduun - hyvä idea!

Elämä edessä – mikä ihana fiilis! Edessä on myös päätös mihin hakea opiskelemaan. Iso päätös, mutta se ei lukitse loppuelämääsi. Voit päätyä unelma-ammattiisi montaa eri reittiä pitkin ja minkä ikäisenä tahansa. Ammatillinen koulutus avaa sinulle väylät ihan mihin vain!

Jos sinulla riittää innostusta, voit suorittaa yhtä aikaa sekä ammatillisen tutkinnon että ylioppilastutkinnon. Vai tähtäätkö ammatillisten opintojen jälkeen jatko-opintoihin, vaikkapa insinööriksi, tradenomiksi, restonomiksi, fysioterapeutiksi tai sairaanhoitajaksi? Jatkoväylä on silloin sinua varten.

Joka vuosi lähetämme yli 60 opiskelijaamme eri puolille maailmaa. Sinä voit olla myös yksi heistä. Opiskelu ulkomailla on oiva tilaisuus oppia kieltä ja kulttuuria samalla kun kehität ammatillisia taitojasi uudessa ympäristössä.

Voisitko tulevaisuudessa toimia itsenäisenä ammatinharjoittajana? Opiskellessasi meillä Samiedussa sinulla on mahdollisuus nivoa ammattiopintoihisi myös yrittäjyyden opintoja. 

Tervetuloa opiskelemaan ammattia ja elämää meille Samieduun!


Yhteishaku 2021 on päättynyt. Kiitos kaikille Samieduun hakeneille!

Yhteishaussa opiskelemaan valitut löydät täältä.

Onnittelut opiskelupaikasta!

Saat postitse valintakirjeen, jossa kerrotaan opiskelujen aloittamisesta. Muistathan ottaa opiskelupaikan vastaan sekä Opintopolussa että Samiedun Wilmassa (ohjeet löydät valintakirjeestä).


Muista nämä päivämäärät:

  • Yhteishaun hakuaika 23.2.–7.4.2021
  • Tulokset ilmoitetaan hakijoille aikaisintaan 17.6.2021
  • Ilmoita otatko opiskelupaikan vastaan viimeistään 1.7.2021

Mietitkö vielä mihin hakea opiskelemaan peruskoulun jälkeen? Tule juttelemaan kanssamme Kauppatorin citypisteellemme niin pohditaan yhdessä vaihtoehtoja.

Varaa aika maksuttomaan henkilökohtaiseen koulutusneuvontaan
puh. 050 452 3614 tai citypiste@samiedu.fi
Voit tulla tapaamiseen perheesi kanssa tai itseksesi.

Yhteishaussa 2021 olevat koulutukset

Yhteishaku 2021

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy lisää!