Olemme linkki osaamisen ja työelämän välillä

Koulutamme uusia ja taas uusia osaajia työelämän erilaisiin tarpeisiin. Haluamme olla mukana kehittämässä, inspiroimassa, kannustamassa yrittäjyyteen sekä näyttämässä suuntaa kestävämmän huomisen puolesta.

  • Meiltä saat apua uusien työntekijöiden rekrytointiin ja kouluttamiseen sekä henkilöstösi ammattitaito- ja osaamiskartoituksiin ja koulutussuunnitteluun.
  • Tarjoamme maksutonta työpaikkaohjaajakoulutusta yrityksessänne työpaikkaohjaajina toimiville.

Miten voisimme palvella sinun yritystäsi?


Kortit kerrasta kuntoon!

Henkilöstön tarvitsemat lupa- tai korttikoulutukset hoituvat kätevästi kauttamme. Olipa kyseessä anniskelupassi, hygieniapassi, tulityö- tai työturvallisuuskortti tai muu työelämän vaatima pätevyystodistus.

Ilmoittaudu lupa- ja korttikoulutuksiin täältä.

Osaaminen on yrityksen kilpailuvaltti

Teemme osaamisen arviointeja ja kartoituksia, koulutussuunnittelua ja henkilöstökoulutusta sekä autamme etsimään yrityksellesi sopivia kouluttajia. Tuemme työyhteisösi yksilöllistä kehittämistä ja autamme henkilöstöäsi tunnistamaan omat osaamistarpeensa sekä täydentämään taitojaan tarpeiden mukaisesti.

Varmistetaan yhdessä, että sinunkin yrityksesi kilpailukyky on kestävällä pohjalla.

Kysy lisää!

Osaamista työpaikkaohjaajan tehtävään

Opiskelu tapahtuu entistä enemmän työpaikoilla. Koulutus tarjoaa työpaikkaohjaajina toimiville mahdollisuuden hankkia osaamista työpaikalla järjestettävän koulutuksen suunnitteluun ja toteutukseen, opiskelijan ohjaukseen ja arviointiin. Tavoitteena on, että yrityksesi työpaikkaohjaajilla on riittävä osaaminen työpaikalla järjestettävän koulutukseen.

Järjestämme maksutonta työpaikkaohjaajakoulutusta räätälöidysti, joustavasti ja yrityksesi aikatauluun sopivasti, myös verkko-opintoja hyödyntäen.

Kysy lisää!

Oppisopimus on pop!

Oppisopimuskoulutus on hyvä vaihtoehto, kun yrityksesi haluaa kouluttaa työtehtäviin uutta työvoimaa tai kehittää jo olemassa olevien työntekijöidensä osaamista. Se on myös itse yrittäjälle  joustava ja käytännönläheinen tapa kouluttautua lisää.

Jokainen oppisopimus on räätälöity. Oppisopimuksella voi opiskella koko tutkinnon, tutkinnon osan tai muuta ammatillista osaamista syventävää tai täydentävää koulutusta. Oppisopimuksen kautta saatavillasi ovat kaikki ammatilliset tutkinnot eli valittavana on yli 160 erilaista ammatillista tutkintoa.

Oppisopimus on työsuhteessa tapahtuvaa oppimista, jonka ajalta työntekijä saa palkkaa. Koulutussopimuksessa taasen opiskelija ei ole työsuhteessa, eikä hänelle makseta palkkaa, mutta hän suorittaa opintojaan työpaikalla oppien.

Lue lisää oppisopimuksen mahdollisuuksista täältä.

Älä tingi osaamisesta!

Henkilöstökoulutus on yrityksesi tarpeisiin pohjautuvaa koulutusta joko tarjolla olevasta koulutusvalikoimastamme tai mittatilauksena yrityksellesi räätälöitynä. Koulutuksen tavoitteet ja sisällöt suunnitellaan aina yhdessä yrityksesi kanssa. Koulutuksen kustantaa työnantaja.

Kysy lisää!

Teemme yritysten tarpeisiin räätälöityjä yhteishankintakoulutuksia yhteistyössä työnantajien, TE-palvelujen ja ELY-keskuksen kanssa. Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena, ja sen avulla yrityksesi voi kouluttaa työntekijöitä rekrytointi-, muutos tai irtisanomistilanteissa.

Koulutus suunnitellaan aina yhdessä yrityksesi tarpeisiin pohjautuen. Työ- ja elinkeinohallinto maksaa yhteishankintakoulutuksen hankintakustannuksista 20-75 prosenttia ja hoitaa koulutuksen hankinnan ja käytännön järjestelyt.

  • MuutosKoulutusta voidaan käyttää lomautus- tai irtisanomistilanteessa. Silloin koulutukseen kytkeytyy myös muita työvoimapalveluita.
  • TäsmäKoulutus on tarkoitettu nykyisen henkilöstön yli 10 päivää kestävään räätälöityyn ammatilliseen perus- tai lisäkoulutukseen. Soveltuu myös määräaikaisiin lomautustilanteisiin koulutukseen.
  • RekryKoulutus on tarkoitettu uuden henkilöstön palkkaamisen yhteydessä tarvittavaan vähintään 10 päivää kestävään koulutukseen. Sen avulla työntekijä saavuttaa riittävät ammatilliset ja henkilökohtaiset valmiudet soveltuakseen paremmin työtehtäviin alasta ja työnkuvasta riippumatta.
  • Vaihtovalmennuksessa toteutetaan samanaikaisesti RekryKoulutusta ja TäsmäKoulutusta.

Kysy lisää!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista