Opiskele uusi ammatti tai hanki uutta osaamista juuri sen verran kuin tilanne vaatii

Tutustu tarjontaamme!

Artesaani, puusepänala, taideteollisuusalan perustutkinto

Koulutus alkaa 11.8.2021

Artesaani, sisustusala, taideteollisuusalan perustutkinto

Sykkiikö sydämesi sisustamiselle? Tee siitä ammatti. Sisustamisen opiskelu kehittää esteettistä silmääsi, visuaalista hahmotuskykyäsi sekä kädentaitojasi.

Artesaani, teatteritekniikka, taideteollisuusalan perustutkinto

Hakeako vai eikö? No hakea totta kai. Jos kätesi ovat instrumenttisi ja visuaalisuus vahvuutesi, tule meille opiskelemaan teatteritekniikkaa. Teatteritekniikan koulutus kehittää esteettistä silmääsi, visuaalista hahmotuskykyäsi sekä kädentaitojasi.

Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto

Ovatko taide, teatteri ja kulttuuri intohimosi? Näetkö itsesi työskentelemässä teatterin kulisseissa rakentamassa kulttuurielämyksiä? Tule opiskelemaan esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto.

Mediamateriaalien tuottaminen markkinointiin 15 osp

Työelämässä markkinoinnin ja sosiaalisen media taitoja tarvitaan kaikkialla ja kaiken kokoisissa yrityksissä. Tässä koulutuksessa opit tekemään ammattimaisen näköisiä ja visuaalisesti kauniita markkinointimateriaaleja sekä houkuttelevia ja koukuttavia sisältöjä.

Mediapalvelujen toteuttaja, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto

Koulutus alkaa elokuussa 2021

Sisustaja, taideteollisuusalan ammattitutkinto

Sykkiikö sydämesi sisustamiselle? Sisustusalan opiskelu on mahdollista nyt vaikka työn ohessa tai silloin kun sinulle parhaiten sopii. Meillä voit opiskella sisustajaksi monimuoto-opintoina pääosin verkossa.

Valokuvatuotanto 15 osp

Tässä koulutuksessa opit ottamaan kauniita ja laadukkaita valokuvia sekä hyödyntämään järjestelmäkamerasi erilaisia ominaisuuksia.