Opiskele uusi ammatti tai hanki uutta osaamista juuri sen verran kuin tilanne vaatii

Tutustu tarjontaamme!

Henkilökohtainen avustaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Opiskele ammatti, jossa työskentelet ihmistä lähellä. Henkilökohtaisena avustajana olet arjen apuna ja tukena eri-ikäisille apua tarvitseville ihmisille heidän päivittäisissä toimissa, työssä, opiskelussa ja harrastuksissa.

Isännöinnin ammattitutkinto

Tule opiskelemaan isännöinnin kehittyvää ja monipuolista alaa kätevästi verkossa. Pääset näköalapaikalle uusien ympäristövaatimusten soveltamisessa ja toteuttamisessa ihmisten asumisympäristöjä kehitettäessä ja uudistettaessa.

Kiinteistönhoitaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Nykyajan kiinteistönhoitajan työtehtävät ovat muuttuneet paljon perinteisistä ”talonmies-Pikkaraisen” pihan lakaisuhommista. Opiskele moderniin ammattiin, jossa harjan lisäksi kädessäsi kestävät erilaiset mittarit, tietokoneet ja työkoneet.

Kodinhuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto valmistaa sinut puhtauden tuottamisen asiantuntijaksi. Kodinhuoltajana teet tärkeää työtä asiakkaidesi kodeissa tai muissa kodinomaisissa ympäristöissä.

Kodinhuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Pidä huolta! Opiskele kodinhuoltajaksi, jossa toimit lähellä asiakasta huolehtien siitä, että hänen arkensa rullaa. Koulutus antaa sinulle tiedot ja taidot puhtaanapitoon ja ruokapalveluiden tuottamiseen.

Laitoshuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto valmistaa sinut puhtauden tuottamisen asiantuntijaksi. Laitoshuoltajana teet tärkeää työtä asiakkaidesi tiloissa.

Toimitilahuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto valmistaa sinut puhtauden tuottamisen asiantuntijaksi. Toimitilahuoltajana teet tärkeää työtä asiakkaidesi tiloissa.

Toimitilahuoltaja, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Pidä huolta! Opiskele toimitilahuoltajaksi, jolloin teet arvokasta työtä huolehtien tilojen siisteydestä, kunnosta, ja siitä että ihmiset viihtyvät niissä. Koulutus antaa sinulle tiedot ja taidot puhtaanapitoon ja tekstiilihuoltoon.