Opiskele uusi ammatti tai hanki uutta osaamista juuri sen verran kuin tilanne vaatii

Tutustu tarjontaamme!

Baarimestari, ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto

Baarimestarin työ sopii sinulle, jolle asiakaspalvelu on aidosti lähellä sydäntäsi. Olitpa jo ravintola-alalla työskentelevä tai vasta alan vaihtoa suunnitteleva, harkitse rohkeasti alaa, jolla on hyvät työllistymismahdollisuudet.

Elintarvikkeiden valmistaja, elintarvikealan perustutkinto

Ruokien, herkkujen ja janonsammuttajien valmistamiseen tarvitaan monenlaisia osaajia.

Kesäksi töihin – koulutusta matkailu- ja ravintola-alan kesätöihin haluaville

Haluatko lisätä osaamistasi ja parantaa mahdollisuuksia työpaikan saamiseen? Tämä on juuri oikea koulutus sinulle!

Kokki, ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Haluatko oppia luomaan makuelämyksiä? Kokin työssä pääset käyttämään kädentaitojasi sekä synnyttämään elämyksiä ruuan avulla.

Leipuri-kondiittori, elintarvikealan perustutkinto

Edessä makea tulevaisuus! Ruokien, herkkujen ja janonsammuttajien valmistamiseen tarvitaan monenlaisia osaajia. Elintarvikealalla riittää siis töitä. Opiskele leipuri-kondiittoriksi. Opinnot antavat sinulle laajan osaamisen leipomon perustöistä ja konditoriatuotteiden valmistuksesta.

Matkailupalvelujen tuottaja, matkailualan perustutkinto

Kiehtooko kansainvälisyys sinua? Jos olet palveluhenkinen, kielitaitoinen sekä luova, ja elämykset ovat intohimosi, suuntaa matkailualalle. Alaa voi hyvällä syyllä sanoa tulevaisuuden alaksi.

Ravintolakokki, ruokapalvelujen ammattitutkinto

Ravintolakokkina olet avainasemassa uusien vastuullisten ja turvallisten ruokatuotteiden kehittämisessä. Ruokapalvelujen ammattitutkinto opintojen aikana hiot annos- ja ruokalistasuunnittelun taitojasi erityisesti laadun ja taloudellisuuden näkökulmista.

Ruoan ja juoman yhdistämisen ABC, verkkokoulutus

Opi hallitsemaan makukokonaisuuksia sekä löytämään onnistuneita ruoka- ja juomakomponaatioita kätevästi verkossa, opinnot voit aloittaa milloin vain!

Suurtalouskokki, ruokapalvelujen ammattitutkinto

Suurtalouskokkina toimit isoissa keittiöissä. Sinulla on myös iso vastuu, sillä vastaat suuren määrän ihmisiä ruokailusta. Ruokapalvelujen ammattitutkinto antaa sinulle valmiuksia toimia niin asiakaslähtöisesti kuin ympäristöystävällisestikin.

Tarjoilija, ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Haluatko olla osa elämyksellistä asiakaskokemusta? Opiskele tarjoilijaksi. Tarjoilijan työssä olet vastuussa asiakkaittesi viihtymisestä sekä heidän ravintolassa kokemastaan elämyksestä. Työ on paljon muutakin kuin tarjoilua, se on ennen kaikkea kokemuksien ja elämyksien luomista.