Samiedun ruokalista viikko 12
Pohjolankadun kampuksella Ravintola Paussissa lounas tarjolla noutopöydästä ma-pe klo 10.30-13.00.
Kahvio palvelee ma-to 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00
Maanantai:
Slaavilainen broileripata
speltti, peruna
kaali-jääsalaatti-kukkakaali-parsakaalisalaatti
mustaherukkahillo
herne-maissi-paprika
Härkkiskastike
Tiistai:
Sitruunainen kalaleike
perunat
kermaviilikastike
höyrytetty kasvis
jäävuori-paprika salaatti
kesäkurpitsa-ananas-lehtisalaatti
punajuuri
Porkkanaletut
Keskiviikko:
Härkäruukku
valkosipuliperunat
kiinankaali-porkkana-herne salaatti
tomaatti-sipuli salaatti
Tofuruukku
Torstai:
Kaalikääryleet
perunat
ruskea kastike
puolukkahillo
salaattisekoitus-meloni
kurrkusuikale
Kasvispyörykkä
Perjantai:
Mannapuuro
karpalokiisseli
lihaleikele
kasviksia
sämpylä
Tervetuloa!
Hinnat
Samiedun henkilökunta 6 €/ateria
Samiedun opiskelijat 4,50 €/ateria
Vieraat 8 €/ateria
Samiedun vuokralaiset:
– henkilökunta 6 €/ateria
– henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä 4,50 €/ateria
Lounaslippuja saat ostettua Pohjolankadun kassalta tai Pohjolankadun kahvilasta.
Opiskelijoiden ruokailuvuorot Pohjolankadulla:
10.30 TUVA, autoala, kone- ja tuotantotekniikan ala, logistiikka-ala ja metsäala
10.40 Puuala, rakennusala, talotekniikan ala, kiinteistöala ja pintakäsittelyala
10.45 Kauneudenhoito ala
10.50 Sosiaali- ja terveysala
11.20 Sähköala ja tieto- ja viestintätekniikan ala
11.30 Liiketoiminta, teatteritekniikka ja lyhytkoulutukset
Yhteiset opinnot (YTO) työjärjestyksen mukaisesti
Kahvila
Pohjolankadulla kahvio palvelee ma-to klo 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00.
Tilauksesta palvelemme myös muina aikoina.
Tilaa tarjoilut tilaisuuteesi!
Valmistamme tilauksesta leivonnaisia ja ruokia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi sekä järjestämme kokouksien kahvipalvelut.
Kysy lisää!
Katri Tynkkynen
Puh. 044 550 6280
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi
Anna palautetta!
Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa
Portaat luomuun on ammattikeittiöille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, joka tukee keittiöiden pyrkimystä kestäviin valintoihin opastaen keittiöitä käyttämään luomuraaka-aineita jatkuvasti, mutta lisäämään niiden käyttöä portaittain. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa erityisesti julkisen sektorin keittiöitä säännöllisen luomutuotteiden käytön lisäämiseen.