Samiedun ruokalista viikko 13
Pohjolankadun kampuksella Ravintola Paussissa lounas tarjolla noutopöydästä ma-pe klo 10.30-13.00. Humanian kampuksella lounas tarjolla ma-pe klo 11.00-11.30.
Kahvio palvelee ma-to 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00
Maanantai:
makkarakastike
perunat
sitruunainen juureskaali
jääsalaatti-hunajameloni-rucola-granaattiomenansiemen -salaatti
nyhtökaura-kookoscurry
Tiistai:
appelsiini-chilikala
perunasose
kesäkurpitsaraaste
bulgur-salaatti
bataatti-juurespihvi
Keskiviikko:
lasagnette
höyrytetty kasvis
kiinakaali-porkkana-persikka-rusina-salaatti
tofu-kasvislasagnette
Torstai:
kanapyörykkä
perunat
currykastike
jäävuori-omena-sipuli-tomaatti-salaatti
punakaali-mustaherukkaraaste
pintopapupata
Perjantai:
lihakeitto
juusto
tuore kasvis
moniviljaleipä
kasvissosekeitto
Tervetuloa!
Hinnat
Samiedun henkilökunta 6 €/ateria
Samiedun opiskelijat 4,50 €/ateria
Vieraat 8 €/ateria
Samiedun vuokralaiset:
– henkilökunta 6 €/ateria
– henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä 4,50 €/ateria
Lounaslippuja saat ostettua Pohjolankadun kassalta tai Pohjolankadun sekä Humanian kahvilasta.
Opiskelijoiden ruokailuvuorot Pohjolankadulla:
10.3 Valma/Tuva, autoala, kone- ja tuotantotekniikan ala, logistiikka-ala ja metsäala
10.40 Puuala, rakennusala, talotekniikan ala, kiinteistöala ja pintakäsittelyala
10.50 Sosiaali- ja terveysala
11.20 Sähköala ja tieto- ja viestintätekniikan ala
11.30 Liiketoiminta, teatteritekniikka ja lyhytkoulutukset
Yhteiset opinnot (YTO) työjärjestyksen mukaisesti
Kahvila
Pohjolankadulla kahvio palvelee ma-to klo 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00.
Tilauksesta palvelemme myös muina aikoina.
Tilaa tarjoilut tilaisuuteesi!
Valmistamme tilauksesta leivonnaisia ja ruokia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi sekä järjestämme kokouksien kahvipalvelut.
Kysy lisää!
Katri Tynkkynen
Puh. 044 550 6280
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi
Anna palautetta!
Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa
Portaat luomuun on ammattikeittiöille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, joka tukee keittiöiden pyrkimystä kestäviin valintoihin opastaen keittiöitä käyttämään luomuraaka-aineita jatkuvasti, mutta lisäämään niiden käyttöä portaittain. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa erityisesti julkisen sektorin keittiöitä säännöllisen luomutuotteiden käytön lisäämiseen.
