Samiedun ruokalista viikko 25

Pohjolankadun kampuksella Ravintola Paussissa lounas tarjolla noutopöydästä ma-pe klo 10.30-11.30 ajalla 3.6-20.6.2024

Kahvio palvelee ma-to 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00


Maanantai:
Kaalilaatikko/kinkkukiusaus
salaattipöytä
Kasviskaalilaatikko

Tiistai:
Hodarit lisukkeineen
Lihapullia lisukkeineen
Salaattipöytä
Vegepyörykkä

Keskiviikko:
Kalaleikkeitä
lohkoperunoita
dippikastike
salaattipöytä
Kasvispihvit

Torstai:
Kanaa moneen makuun
ranskalaisia
mangoraja kastike
salaattipöytä
Kasvispyörykkä

Perjantai:
Suljettu

Ravintola Paussi on kesätauolla 21.6-2.8 välisen ajan.
Rentouttavaa kesälomaa kaikille ja nähdään elokuussa!

Tervetuloa!

Hinnat

Samiedun henkilökunta 6 €/ateria
Samiedun opiskelijat 4,50 €/ateria
Vieraat 8 €/ateria

Samiedun vuokralaiset:
– henkilökunta 6 €/ateria
– henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä 4,50 €/ateria

Lounaslippuja saat ostettua Pohjolankadun kassalta tai Pohjolankadun kahvilasta.


Opiskelijoiden ruokailuvuorot Pohjolankadulla:

10.30 TUVA, autoala, kone- ja tuotantotekniikan ala, logistiikka-ala ja metsäala
10.40 Puuala, rakennusala, talotekniikan ala, kiinteistöala ja pintakäsittelyala
10.45 Kauneudenhoito ala
10.50 Sosiaali- ja terveysala
11.20 Sähköala ja tieto- ja viestintätekniikan ala
11.30 Liiketoiminta, teatteritekniikka ja lyhytkoulutukset

Yhteiset opinnot (YTO) työjärjestyksen mukaisesti


Kahvila

Pohjolankadulla kahvio palvelee ma-to klo 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00.

Tilauksesta palvelemme myös muina aikoina.


Tilaa tarjoilut tilaisuuteesi!

Valmistamme tilauksesta leivonnaisia ja ruokia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi sekä järjestämme kokouksien kahvipalvelut.

Kysy lisää!

Katri Tynkkynen
Puh. 044 550 6280
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi


Anna palautetta!

    Miten onnistuimme tänään?

    Jätä meille palautetta tai toiveesi, miten voisimme kehittää ruokapalveluitamme.


    Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa

    Portaat luomuun on ammattikeittiöille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, joka tukee keittiöiden pyrkimystä kestäviin valintoihin opastaen keittiöitä käyttämään luomuraaka-aineita jatkuvasti, mutta lisäämään niiden käyttöä portaittain. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa erityisesti julkisen sektorin keittiöitä säännöllisen luomutuotteiden käytön lisäämiseen.