Samiedun ruokalista viikko 8

Pohjolankadun kampuksella Ravintola Paussissa lounas tarjolla noutopöydästä ma-pe klo 10.30-13.00.

Kahvio palvelee ma-to 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00



Maanantai:

kalapuikot
perunasose
tomaattinen kastike
uunipunajuuria
kiinankaali-tomaatti-herne salaatti
vegepuikot

Tiistai:

kebabpata
riisi/perunat
jalopenoja
jääsalaatti-meloni
coleslaw
tattimuhennos

Keskiviikko:

kanamoussaka
jäävuori-maissi
raitaraaste
kikhernesalaatti
tofumoussaka

Torstai:

lihapullat kastikkeessa
perunat
höyrytetty kasvis
salaattisekoitus-papumix
tonnikalasalaatti
kasvispyörykkä

Perjantai:

Nakkikeitto
juusto
kasviksia
Purjo-perunasosekeitto, paahdettu tofu muru

Kahvi, tee, pieni makea

Rentouttavaa hiihtolomaa kaikille!

Viikon 9 Paussi on suljettuna!

Tervetuloa!

Hinnat

Samiedun henkilökunta 6 €/ateria
Samiedun opiskelijat 4,50 €/ateria
Vieraat 8 €/ateria

Samiedun vuokralaiset:
– henkilökunta 6 €/ateria
– henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä 4,50 €/ateria

Lounaslippuja saat ostettua Pohjolankadun kassalta tai Pohjolankadun kahvilasta.


Opiskelijoiden ruokailuvuorot Pohjolankadulla:

10.30 TUVA, autoala, kone- ja tuotantotekniikan ala, logistiikka-ala ja metsäala
10.40 Puuala, rakennusala, talotekniikan ala, kiinteistöala ja pintakäsittelyala
10.45 Kauneudenhoito ala
10.50 Sosiaali- ja terveysala
11.20 Sähköala ja tieto- ja viestintätekniikan ala
11.30 Liiketoiminta, teatteritekniikka ja lyhytkoulutukset

Yhteiset opinnot (YTO) työjärjestyksen mukaisesti


Kahvila

Pohjolankadulla kahvio palvelee ma-to klo 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00.

Tilauksesta palvelemme myös muina aikoina.


Tilaa tarjoilut tilaisuuteesi!

Valmistamme tilauksesta leivonnaisia ja ruokia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi sekä järjestämme kokouksien kahvipalvelut.

Kysy lisää!

Katri Tynkkynen
Puh. 044 550 6280
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi


Anna palautetta!

    Miten onnistuimme tänään?

    Jätä meille palautetta tai toiveesi, miten voisimme kehittää ruokapalveluitamme.


    Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa

    Portaat luomuun on ammattikeittiöille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, joka tukee keittiöiden pyrkimystä kestäviin valintoihin opastaen keittiöitä käyttämään luomuraaka-aineita jatkuvasti, mutta lisäämään niiden käyttöä portaittain. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa erityisesti julkisen sektorin keittiöitä säännöllisen luomutuotteiden käytön lisäämiseen.