Osaaminen on yrityksesi tärkein voimavara

Tutustu tarjontaamme!

Tutustu ensin koulutuksiimme. Kun olet löytänyt itsellesi sopivan koulutuksen, ilmoittaudu mukaan koulutuksen omalla sivulla.

Täydennämme sivustoa koko ajan. Mikäli et vielä löytänyt itsellesi sopivaa koulutusta, tule pian uudelleen!

Anniskelupassikoulutus ja -testi, 21.11.2022

Opetusravintola Paviljonki, auditorio

Anniskelupassitesti 12.12.2022

Opetusravintola Paviljonki, auditorio

Asiakaslähtöinen markkinointi ja myynti

Haluaisitko saada uusia asiakkaita ja kasvattaa myyntiä? Tutustu inspiroivaan koulutukseen, joka voidaan järjestää sopimuksen mukaan verkossa tai lähikoulutuksena.

Digitaidot haltuun

Ajantasaisilla digitaidoilla helpotat arkeasi yrittäjänä tai työntekijänä. Koulutus perustuu Microsoft Officen 365 -ohjelmistojen peruskäyttötaitojen kehittämiseen.

Hygieniapassikoulutus ja -testi, 7.12.2022

Pohjolankadun kampus, luokka D 211

Hygieniapassikoulutus ja -testi, 9.11.2022

Pohjolankadun kampus, luokka D 211

Opi uutta viinistä

Viinikoulutus on erinomainen ohjelma henkilökunnan tyhy-päiviin tai asiakastilaisuuksiin, mutta myös hyvää kertausta alan ammattilaisille

Palvelumuotoilun hyödyt ja työkalut yrityksille

Palvelumuotoilu kuuluu työkalupakkiisi, jos haluat tarjota asiakaskokemusta, joka saa asiakkaat palaamaan. Työpajassa saat konkreettisia palvelumuotoilun työkaluja käyttöösi.

Ruoan ja juoman yhdistäminen

Koulutuksessa saat vinkkejä siihen, miksi ja millä periaatteella ruokiin yhdistetään tietynlainen juoma. Koulutus sopii kertauksena alan ammattilaisille tai mukavaksi tyhy-päivän ohjelmaksi.

Selkärangan osteopaattisen mobilisoivan hieronnan koulutus

Koulutus sisältää kaksi kahden päivän mittaista jaksoa. Koulutuksessa painotetaan selkärangan osteopaattisen mobilisoivan hieronnan käytännön soveltamista.