09.10.2024

Käytännön vinkkejä yrityksille ja työnantajille Tulevaisuuden työelämä -tapahtumassa Savonlinnassa 30.10.

Järjestämme yrityksille ja työnantajille Tulevaisuuden työelämä -tapahtuman Paviljongin kampuksellamme keskiviikkona 30.10. klo 11–16. Tapahtuman monipuolinen ohjelma keskittyy tulevaisuuden työelämän haasteisiin ja mahdollisuuksiin sekä antaa käytännön vinkkejä ja inspiroivia tarinoita, jotka auttavat yrityksiä ja työnantajia menestymään.

Samiedun työelämäpalveluiden johtaja Tiina Mehtonen ja asiakkuuspäällikkö Paula Muhonen kertovat, että tapahtuma kannustaa yrityksiä kehittämään toimintaansa ja henkilöstöään tulevaisuuden tarpeita silmällä pitäen.

– Tapahtuman teemoina ovat muun muassa jatkuvasti muuttuva työympäristö, monikulttuurisuus, YZ-sukupolven johtaminen, yrittäjyyden ja hyvinvoinnin yhdistäminen sekä työkyvyn ylläpitäminen ja parantaminen tulevaisuudessa. Tapahtuma tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen, he sanovat.

Tapahtumassa esiintyy paikallisia yrittäjiä ja ammattilaisia sekä vieraileva asiantuntija. Norelcon operatiivinen johtaja Simo Pylkkänen jakaa näkemyksiään yrityskasvun edellytyksistä tulevaisuuden työelämässä. SaimaaLife-yrittäjä Mari Ahonen inspiroi yleisöä rohkealla yritystarinallaan. Työterveyslääkäri Panu Peitsaro avaa tulevaisuuden työelämän näkymiä työkyvyn osalta.

Paneelikeskustelussa kuullaan JP-Set Oy:n hallituksen puheenjohtaja Toni Pesosen, Savonlinnan Hankekehityksen projektiasiantuntija Dilixiati Bolatin ja Kruunupuiston hotellinjohtaja Birgitta Ojasalon ajatuksia ja kokemuksia monikulttuurisuudesta työelämässä.

Päivän päätteeksi esiintyy viestinnän ja työelämän kehittämisen asiantuntija ja pitkän linjan yrittäjä Jenni Rajahalme. Hän puhuu YZ-sukupolven johtamisesta ja antaa käytännön vinkkejä nuorten työntekijöiden motivointiin ja johtamiseen. Rajahalme tunnetaan omaperäisestä, huumorilla höystetystä ja oivaltavasta tarinankerronnastaan.

– Esihenkilöt ja johto tarvitsevat uusia hurmausliikkeitä eri sukupolville. Työyhteisöissä tarvitaan uudenlaista kykyä ymmärtää erilaisuutta ja uutta aikaa. Enää ei riitä vastaukseksi: ”näin on aina tehty”. Itsensä keksiminen uudelleen on rankkaa, mutta sen arvoista, Rajahalme sanoo.

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu tapahtumaan 20.10. mennessä. Tilaisuudessa tarjotaan lounas.

Tule mukaan inspiroitumaan ja oppimaan, miten voimme yhdessä rakentaa paremman tulevaisuuden työelämän!

Ohjelma

11.00 Lounas
12.30 Tervetulosanat – kuntayhtymän johtaja Jukka Mustonen, asiakkuuspäällikkö Paula Muhonen ja toimitusjohtaja Tiina Mehtonen
12.45 Norelcon operatiivinen johtaja Simo Pylkkänen – Yrityskasvun edellytykset tulevaisuuden työelämässä
• 13.00 SaimaaLife-yrittäjä Mari Ahonen – Rohkea yritystarina ja hyvinvointia tukeva polku työelämässä
• 13.15 Työterveyslääkäri Panu Peitsaro – Työkyvyn näkymät tulevaisuuden työelämässä
• 13.30 Paneelikeskustelu monikulttuurisuudesta – JP-Set Oy:n hallituksen puheenjohtaja Toni Pesonen, Savonlinnan Hankekehityksen projektiasiantuntija Dilixiati Bolati ja Kruunupuiston hotellinjohtaja Birgitta Ojasalo
• 14.15 Kahvia ja verkostoitumista
14.45 Jenni Rajahalme – YZ-sukupolven johtaminen

Jaa artikkeli