Annosruokien ja juomien tarjoilu, 40 osp

Haluatko oppia ymmärtämään ruoan ja juoman yhdistämisen periaatteet sekä lisätä tietämystäsi viineistä, oluista ja tarjoilukulttuureista? Tämä koulutus kehittää asiakaspalvelutaitojasi matkalla ravintoala-alan asiantuntijaksi.

Koulutuksen sisältö

Koulutus on ravintola- ja cateringalan perustutkinnon tutkinnon osa. Voit opiskella tämän yksittäisen tutkinnon osan tai laajentaa osaamistasi muilla tutkinnon osilla kiinnostuksesi mukaisesti.

Koulutuksessa perehdytään asiakaspalveluun, annosruokien ja juomien myyntiin ja tarjoiluun, viinitietouteen sekä ruoan ja juoman yhdistämiseen.

Koulutuksen osaamistavoitteet:

  • työvuoroon valmistautuminen ja työtehtävien ennakoiminen
  • ruokien ja juomien esittely, myynti ja tarjoileminen asiakkaille
  • anniskelutehtävissä toimiminen
  • koko asiakaspalveluprosessista huolehtiminen
  • alakohtaisen kielitaidon hyödyntäminen asiakaspalvelussa
  • työvuoron tilityksen tekeminen sekä seuraavan työvuoron ennakointi ja valmistelu
  • oman osaamisen ja työyhteisön jäsenenä toimimisen arvioiminen

Lue tarkempi kuvaus tutkinnon osasta tutkinnon perusteista.

Opintojen toteutustapa

Opinnot toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti monimuoto-opintoina. Opinnot sisältävät opiskelua oppilaitoksessa, verkossa sekä työelämässä. Lähiopetusta on 1-2 päivää kuukaudessa.

Syksyn 2021 lähiopetuspäivät ovat 29.-30.9., 21.-22.10., 25.-26.11. ja 14.-15.12.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella.

Kenelle koulutus sopii

Kaikille alasta kiinnostuneille.

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksuton.


Koulutus on jatkuvassa haussa ja voit hakea siihen milloin vain ja aloittaa opinnot pääsääntöisesti joka kuukausi.