Erasmus+ KA2 Digital VET 4 all 

Hankeaika

1.12.2021–30.11.2023 

Tavoitteet

Hankkeen tavoitteena on vastata osallisuuden ja tasapuolisuuden haasteisiin virtuaalisissa opetus- ja oppimisympäristöissä. Tämä projekti tarjoaa opettajille virtuaalisen tilan jakaa tietoa osallistavista opetusmenetelmistä. Hankkeen yleisenä tavoitteena on saattaa eurooppalaiset ammatilliset opettajat yhteen verkossa kokeilemaan, luomaan ja jakamaan virtuaalisia ja digitaalisia kokemuksia ja käytäntöjä. 

Yhteisenä teemana on osallistaminen sillä tavoitteella, että digitaaliset opetusmenetelmät olisivat kaikkien opiskelijoiden saatavilla iästä, taustasta tai kyvyistä huolimatta. Hanketyön kohderyhmänä ovat opettajat ja ohjaajat ammatillisessa koulutuksessa, välillisesti ammatilliset opiskelijat ja työelämäedustajat.  

Yhteistyökumppanit

Koordinaattori: Omnia (Suomi)

Partnerit: Verkmenntaskólinn á Akureyri, Akureyri (Islanti), Kuressaare Ametikool, Kuressaare (Viro), Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje, Celje (Slovenia),  Danmar Computers, Rzeszów (Puola), ATEC, Palmela (Portugali), RBZ am Schützenpark, Kiel (Saksa) Vamia (Suomi), Samiedu (Suomi) 

Hankkeissa tapahtuu

Lue lisää blogistamme