Samiedun ruokalista viikko 20
Pohjolankadun kampuksella Ravintola Paussissa lounas tarjolla noutopöydästä ma-pe klo 10.30-13.00. Kahvila palvelee ma-to 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00. Muina aikoina tilauksesta.
Kevään aikana kokkiopiskelijamme valmistaa lounasruokia henkilökunnan lounaalle.
Maanantai
Kanaviillokki
perunat, speltti
jäävuori-meloni
herne-maissi-paprika
Sienikastike
Tiistai
Lohikiusaus
yrttiporkkanat
jääsalaatti-kurkku
punajuuri
Soija-kasviskiusaus
Keskiviikko
Italiankeitto
juusto, kasviksia
sämpylät
Jauhiskeitto
Omenapaistos, vaniliinikastike
Torstai
Nakkikastike
perunat
tsatziki-salaatti
friseesalaatti-tomaatti
Quorn-pata
Perjantai
Keittiö suljettuna.
Tervetuloa!
Hinnat
Samiedun henkilökunta 6 €/ateria
Samiedun opiskelijat 4,50 €/ateria
Vieraat 8 €/ateria
Samiedun vuokralaiset:
– henkilökunta 6 €/ateria
– henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä 4,50 €/ateria
Lounaslippuja voit ostaa Pohjolankadun kahvila Paussista.
Otamme vastaan ainoastaan korttimaksuja 31.1.2025 alkaen. Korttimaksuun siirtyminen johtuu pankin käteispalveluihin tehdyistä muutoksista.
Opiskelijoiden ruokailuvuorot Pohjolankadulla:
10.30 TUVA, autoala, kone- ja tuotantotekniikan ala, logistiikka-ala ja metsäala
10.40 Puuala, rakennusala, talotekniikan ala, kiinteistöala ja pintakäsittelyala
10.45 Kauneudenhoito ala
10.50 Sosiaali- ja terveysala
11.20 Sähköala ja tieto- ja viestintätekniikan ala
11.30 Liiketoiminta, teatteritekniikka ja lyhytkoulutukset
Yhteiset opinnot (YTO) työjärjestyksen mukaisesti
Tilaa tarjoilut tilaisuuteesi!
Valmistamme tilauksesta leivonnaisia ja ruokia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi sekä järjestämme kokouksien kahvipalvelut.
Kysy lisää!
Katri Tynkkynen
Puh. 044 550 6280
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi
Anna palautetta!
Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa
Portaat luomuun on ammattikeittiöille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, joka tukee keittiöiden pyrkimystä kestäviin valintoihin opastaen keittiöitä käyttämään luomuraaka-aineita jatkuvasti, mutta lisäämään niiden käyttöä portaittain. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa erityisesti julkisen sektorin keittiöitä säännöllisen luomutuotteiden käytön lisäämiseen.
Myös kahvimme on nyt luomua!
