Samiedun ruokalista viikko 49
Pohjolankadun kampuksella Ravintola Paussissa lounas tarjolla noutopöydästä ma-pe klo 10.30-13.00. Kahvila palvelee ma-to 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00. Muina aikoina tilauksesta.
Maanantai:
Kanaviillokki
perunat
höyrytetty kasvis
jäävuori-meloni-
herne-maissi-paprika
Parsakaali-pestokastike, linssimuru
Tiistai:
Samiedun ukranalaistenn opiskelijoiden suunnittelma ja toteuttama ukranalainen lounas
Ukranalaiset lihapullat perunasoseen kera
Borsskeitto pampushki leivän kera
Zapikanaka paistosta vaniliakastikkeen ja marjojen kera
Keskiviikko:
Barbeque kalkkunapaistos
porkkanaraaste
tsatziki salaatti
Barbeque kasvispaistos
Torstai:
Itsenäisyyspäivä ateria
Porsaanleike
pariisin perunat
bearnaise kastike
salaattipöytä
Puutarhurinrulla
Itsenäisyyspäivän pipari kahvin kera
Perjantai:
Rauhallista itsenäisyyspäiväää!!!
Tervetuloa!
Hinnat
Samiedun henkilökunta 6 €/ateria
Samiedun opiskelijat 4,50 €/ateria
Vieraat 8 €/ateria
Samiedun vuokralaiset:
– henkilökunta 6 €/ateria
– henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä 4,50 €/ateria
Lounaslippuja saat ostettua Pohjolankadun kassalta tai Pohjolankadun kahvilasta.
Opiskelijoiden ruokailuvuorot Pohjolankadulla:
10.30 TUVA, autoala, kone- ja tuotantotekniikan ala, logistiikka-ala ja metsäala
10.40 Puuala, rakennusala, talotekniikan ala, kiinteistöala ja pintakäsittelyala
10.45 Kauneudenhoito ala
10.50 Sosiaali- ja terveysala
11.20 Sähköala ja tieto- ja viestintätekniikan ala
11.30 Liiketoiminta, teatteritekniikka ja lyhytkoulutukset
Yhteiset opinnot (YTO) työjärjestyksen mukaisesti
Tilaa tarjoilut tilaisuuteesi!
Valmistamme tilauksesta leivonnaisia ja ruokia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi sekä järjestämme kokouksien kahvipalvelut.
Kysy lisää!
Katri Tynkkynen
Puh. 044 550 6280
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi
Anna palautetta!
Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa
Portaat luomuun on ammattikeittiöille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, joka tukee keittiöiden pyrkimystä kestäviin valintoihin opastaen keittiöitä käyttämään luomuraaka-aineita jatkuvasti, mutta lisäämään niiden käyttöä portaittain. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa erityisesti julkisen sektorin keittiöitä säännöllisen luomutuotteiden käytön lisäämiseen.