Samiedun ruokalista viikko 49

Pohjolankadun kampuksella Ravintola Paussissa lounas tarjolla noutopöydästä ma-pe klo 10.30-13.00. Kahvila palvelee ma-to 7.30-14.00 ja pe 7.30-13.00. Muina aikoina tilauksesta.


Maanantai:
Kanaviillokki
perunat
höyrytetty kasvis
jäävuori-meloni-
herne-maissi-paprika
Parsakaali-pestokastike, linssimuru

Tiistai:
Samiedun ukranalaistenn opiskelijoiden suunnittelma ja toteuttama ukranalainen lounas
Ukranalaiset lihapullat perunasoseen kera
Borsskeitto pampushki leivän kera
Zapikanaka paistosta vaniliakastikkeen ja marjojen kera

Keskiviikko:
Barbeque kalkkunapaistos
porkkanaraaste
tsatziki salaatti
Barbeque kasvispaistos

Torstai:
Itsenäisyyspäivä ateria
Porsaanleike
pariisin perunat
bearnaise kastike
salaattipöytä
Puutarhurinrulla
Itsenäisyyspäivän pipari kahvin kera

Perjantai:
Rauhallista itsenäisyyspäiväää!!!

Tervetuloa!


Hinnat

Samiedun henkilökunta 6 €/ateria
Samiedun opiskelijat 4,50 €/ateria
Vieraat 8 €/ateria

Samiedun vuokralaiset:
– henkilökunta 6 €/ateria
– henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä 4,50 €/ateria

Lounaslippuja saat ostettua Pohjolankadun kassalta tai Pohjolankadun kahvilasta.


Opiskelijoiden ruokailuvuorot Pohjolankadulla:

10.30 TUVA, autoala, kone- ja tuotantotekniikan ala, logistiikka-ala ja metsäala
10.40 Puuala, rakennusala, talotekniikan ala, kiinteistöala ja pintakäsittelyala
10.45 Kauneudenhoito ala
10.50 Sosiaali- ja terveysala
11.20 Sähköala ja tieto- ja viestintätekniikan ala
11.30 Liiketoiminta, teatteritekniikka ja lyhytkoulutukset

Yhteiset opinnot (YTO) työjärjestyksen mukaisesti


Tilaa tarjoilut tilaisuuteesi!

Valmistamme tilauksesta leivonnaisia ja ruokia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi sekä järjestämme kokouksien kahvipalvelut.

Kysy lisää!

Katri Tynkkynen
Puh. 044 550 6280
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi


Anna palautetta!

    Miten onnistuimme tänään?

    Jätä meille palautetta tai toiveesi, miten voisimme kehittää ruokapalveluitamme.


    Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa

    Portaat luomuun on ammattikeittiöille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, joka tukee keittiöiden pyrkimystä kestäviin valintoihin opastaen keittiöitä käyttämään luomuraaka-aineita jatkuvasti, mutta lisäämään niiden käyttöä portaittain. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa erityisesti julkisen sektorin keittiöitä säännöllisen luomutuotteiden käytön lisäämiseen.