21.06.2022

Citypisteeltä saat koulutusneuvontaa ja kauneudenhoitopalveluita koko kesän ajan

Savonlinnan Kauppatorin kulmalla sijaitseva Citypisteemme palvelee koko kesän ajan. Citypisteellä tarjotaan tuttuun tapaan maksutonta koulutusneuvontaa kaiken ikäisille ja kaikkiin elämäntilanteisiin. Koulutusneuvonnan lisäksi Samiedun NY-yrittäjät (Nuoret Yrittäjät) pääsevät kokeilemaan siipiään hius- ja kauneudenhoitopalvelujen tarjoajina.

Kampaaja- ja kosmetologiopiskelijat tarjoavat palveluitaan Citypisteellä 10.6. lähtien aina elokuulle saakka. Palveluvalikoimaan kuuluu mm. kynsien kestolakkausta, pikakasvohoitoja, pikakampauksia sekä ripsien ja kulmien värjäyksiä.

– Palvelut toimivat pääsääntöisesti walk in -periaatteella, mutta myös ajanvarauksia otetaan vastaan palvellaksemme paremmin erilaisten iltatilaisuuksien, kuten oopperanäytösten yleisöä, kertoo Samiedun hyvinvointialojen tiimipäällikkö Katariina Tala.

Citypiste keskeisellä sijainnillaan toimii opiskelijoille matalan kynnyksen paikkana harjoitella oman yritystoiminnan pyörittämistä ja asiakaspalvelua keskellä vilkasta Savonlinnan kesää.

– Yrittäjyyteen on kasvettava nuoresta lähtien, ja nuori yrittäjä -toiminta antaa helpon ja riskittömän vaihtoehdon yrittäjyyden kokeilulle jo opiskeluaikana. Yrittäjyyttä kokeiltuaan monet nuoret näkevät sen mielekkäänä ja antoisana tapana saada elantonsa, Tala kertoo.

Piipahda Citypisteelle tai varaa aika:

  • koulutusneuvontaan ma-pe klo 10-16, puh. 050 452 3614 tai citypiste@samiedu.fi
  • kauneudenhoitopalveluihin ma-pe klo 10-17, puh. 050 300 0146 (muina aikoina sopimuksen mukaan) tai Timmassa osoitteessa www.timma.fi (Samiedun Nuoret Yrittäjät)

Samiedun Citypiste, osoite: Kauppatori 4, 57130 Savonlinna

Jaa artikkeli