02.09.2022

Opiskelijat harjoittelivat yrittäjätaitojaan Citypisteellä

Viisi hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijaamme pääsi kokeilemaan kauneudenhoitoalan yrittäjyyttä ihan käytännössä, kun he keväällä omat yritykset perustettuaan ryhtyivät tarjoamaan kauneuspalveluita aivan Savonlinnan torin kupeessa Samiedun Citypisteellä.

Opiskelijat olivat kevään mittaan suunnitelleet palvelutarjonnan, laatineet hinnastot ja markkinointimateriaalin, avanneet ajanvarausohjelman ja mainostaneet palveluitaan mm. sosiaalisessa mediassa. 

Yrittäjyyden alku lähti mallikkaasti käyntiin heti kesäkuun alussa Savonlinnan kesänavaustapahtuman merkeissä. Mainiolla markkinapaikalla sijaitseva Citypiste houkutteli väkeä ottamaan kauniit kesäkynnet tai taidokkaan kampauksen illan rientoihin. Kesän edetessä ja huipentuessa Savonlinnan Oopperajuhliin nuorten yrittäjien kauneuspisteen ovi kävi yhä tiuhempaan. 

Kuuman ja vauhdikkaan kesän jälkeen kauneuspiste palaa Citypisteelle jälleen pikkujoulusesongin aikaan. Väliaikana opiskelijayrittäjien palveluista pääsee nauttimaan Humanian opiskelijahoitolassa, jota on tarkoitus pitää jatkossa auki välillä myös iltaisin. Citypiste jatkaa normaalisti arkisin klo 10-16 tarjoten koulutusneuvontaa kaikille opiskelusta ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Tervetuloa!

Katariina Tala
Tiimipäällikkö

Jaa artikkeli