24.03.2022

Digiosaamista + asiakasymmärrystä = elinvoimaa yrityksiin

Elinvoimaisessa yrityksessä on ajantasaista digiosaamista sekä näkyvyyttä ja asiakaspalvelua niillä digitaalisilla alustoilla ja niissä kanavissa, joissa yrityksen asiakkaat liikkuvat.” 

Samiedun Digi & Design – Elinvoimaa yrityksiin –hanke tarjoaa Savonlinnan kevytyrittäjille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille räätälöityä digikoulutusta, jonka keskiössä on digitaalinen markkinointi ja asiakaslähtöinen liiketoiminta. Koulutuskokonaisuuteen kuuluu kartoitus, jolla selvitetään yritysten nykytilannetta ja tarpeita. Koulutusten sisällöt rakennetaan syksyn 2022 aikana yrityksille tehtävän toimintatapojen kartoituksen pohjalta. Koulutusten keskiössä ovat digitaaliset taidot, digitaalinen näkyvyys ja saavutettavuus sekä asiakaslähtöinen liiketoiminnan kehittäminen. 

Haemme nyt yrityksiä mukaan toiselle koulutuskierrokselle syksystä 2022 alkaen.

Koulutukset alkavat syksyllä 2022 ja kestävät huhtikuuhun 2023 saakka. Koulutusten lisäksi yrityksille tarjotaan henkilökohtaista digitukea sekä vertaistukea yhteisissä, säännöllisissä tapaamisissa verkossa syksystä 2022 lähtien. Koulutuksen hinta on 95€/osallistuja. Haemme yrityksiä mukaan osallistumaan juuri NYT. Mukaan voi ilmoittautua aina syyskuun loppupuolelle saakka.

Digi & Design -koulutukseen osallistuneen työnohjaaja Lara Nurmisen ajatuksia voit lukea blogistamme: Kun työnohjaaja verkon varaan hyppäsi – Samiedu

Kysy lisää tai ilmoittaudu koulutukseen:  

Koulutukset suunnitellaan ja toteutetaan Itä-Savon koulutuskuntayhtymän, Samiedun hallinnoimassa Digi & Design – Elinvoimaa yrityksiin –hankkeessa. Hankkeen valmistelua on tehty yhteistyössä Itä-Savon Uusyrityskeskuksen kanssa. Hanke on saanut Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta rahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta (1.8.2021–31.7.2023).

Jaa artikkeli