26.10.2021

Ihmisten johtamisen haasteet -seminaari Savonlinnassa 16.11.

Osaava teknologiaklusteri 2025 – OSKU 2025 -hanke järjestää Ihmisten johtamisen haasteet -seminaarin. Seminaarin pitää organisaatiopsykologi Pekka Järvinen, Organisaatiokonsultointi Praxis Oy.

Kohderyhmänä ovat yritysten esihenkilöt ja johto. Seminaarin tavoitteena on antaa työkaluja esihenkilöiden työnjohdollisen arjen pyörittämiseen sekä osin vaativampienkin tilanteiden käsittelemiseen sekä työyhteisön toiminnan kehittämiseen esimerkiksi vuorovaikutuksen avulla.

Paikka ja aika

Opetusravintola Paviljonki, auditorio
Rajalahdenkatu 4, 57200 Savonlinna

Tiistaina 16.11.2021 klo 9–16

Ohjelman teemat

  • Toimivan työyhteisön kantavat rakenteet
  • Vuorovaikutus, yhteistyö ja samaan hiileen puhaltaminen
  • Mistä hyvä työmotivaatio ja -ilmapiiri syntyvät
  • Johtamisen puutteet ja kehittämistarpeet
  • Työyhteisön tyypilliset ongelmatilanteet ja niiden käsittely
  • Palautteen anto
  • Esimiehen rooli ja tehtävä

Tauot 10:30 ja 14:00 sekä lounastauko 12:00-12:45 (omakustanteinen lounasmahdollisuus Paviljongilla)

Ilmoittautuminen

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen ennakkoon 15.11.2021 mennessä:  linkki ilmoittautumissivulle

Asiantuntija

Pekka Järvinen, Organisaatiokonsultointi Praxis Oy

Organisaatiopsykologi Pekka Järvisellä on 30 vuoden kokemus yritysten ja julkisen hallinnon esimiesten ja henkilöstön koulutuksesta sekä konsultoinnista erilaisissa muutos-, kehittämis- ja konfliktitilanteissa. Lisäksi hän on kirjoittanut kymmenkunta kirjaa esimies- ja työyhteisötaidoista. Pekka Järvinen on saanut Aalto-yliopiston liikkeenjohdon koulutusyksikön arvostetun Tiedonjano- tunnustuksen. Talouselämä-lehti kysyi vuonna 2011 suomalaisilta pörssiyrityksiltä, ketkä kouluttajat ovat vaikuttaneet eniten suomalaiseen johtamiseen. Järvinen on yksi heistä. Hän on toiminut myös Tammerkosken nuorkauppakamarin järjestämän Vuoden työnantaja 2019 -kilpailun suojelijana.

Lisätietoja

Petteri Aleksejev
projektipäällikkö
puh. 050 350 7988
etunimi.sukunimi@samiedu.fi

Jaa artikkeli