12.08.2022

Interaktiivista materiaalia oppimisen tueksi

Aloitimme rytinällä syksyllä 2021 työpaikalla tapahtuvan oppimisen kehittämisen. Toiminnassa on painotettu interaktiivisia ja etänä suoritettavia oppimistehtäviä tai sähköisiä perehtymismateriaaleja. Kyseiset materiaalit valmentavat opiskelijan siirtymiseen työssäoppimisjaksolle tai työpaikalla esiintyvien työtehtävien harjoitteluun.

Tuloksia on toiminnassa saatu mukavasti jo nyt hankkeen ollessa puolivälissä. Olemme tehneet matkailualan yrityksiin suunnatut materiaalit, joita ovat virtuaalinen perehdyttämismateriaali sekä virtuaalinen materiaali siitä, kuinka toimia työpaikalla tulipalon sattuessa. Lisäksi perustason ensihoitoon on rakennettu skenaario, jossa kohdataan aivohalvauspotilas, ja kuinka kyseinen hoitopolku etenee käytännössä.  

Olemme tehneet myös useita muita ohjeita ja manuaaleja virtuaalisten sekä interaktiivisten materiaalien tuottamiseen liittyen. Tuotoksia on mm. skenaariomanuaali, ohje ThingLinkin käyttöönottoon ja ThingLinkin tekemiseen sekä materiaalien tuottamiseen liittyviä tsekkauslistoja.

Lisää toiminnasta, yhteistyöstä ja tuloksista sekä suunnitelluista caseista voit lukea ala olevasta linkistä.

Ole hyvä ????

eWorking tuloksia   (blogipostaus suomeksi)

eWorking results (blogtext in english)

Sami Pirhonen

Jaa artikkeli