Järjestä juhlat Paviljongilla!
Opetusravintola Paviljonki on tunnettu juhlistaan sekä runsaista ja maukkaista noutopöydistä ja tarjoiluista, jotka syntyvät ammattitaidolla opiskelijoidemme kanssa. Meillä voit järjestää niin pienet kuin suuretkin juhlat avaimet käteen -periaatteella.
Voit valita juhlasi teeman mukaan maukkaan noutopöydän tai paikallisista raaka-aineista valmistetut à la carte -annokset.
Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!
Tutustu menuvaihtoehtoihimme:
Alkuun
Samettista kukkakaalikeittoa, paahdettuja pinjansiemeniä & yrttiöljyä (L, G)
Pääruoaksi
Ylikypsää porsasta kahdella tapaa, hasselbackan perunaa, mallaskastiketta & karamellisoitua sipulia (L)
tai
Haukiwallenbergiä Saimaan hauesta, tillillä maustettua perunasosetta, talon tartarkastiketta, kauden kasviksilla (L, G)
Kasvis (molemmat menuvaihtoehdot)
Metsäsieniohrattoa, tattipyreetä & parmesaania (L, G)
Jälkiruoaksi
Vadelmapannacottaa & valkosuklaata (L, G)
Hinta 42 €/hlö
Alkuun
Talon järvikalaterriiniä, vaahdotettua smetanaa, punasipulihilloketta, pikkelöityä sinapinsiementä & tiristettyä kaprista (L, G)
Pääruoaksi
Kokonaisena pariloitua Pesolan pihvilihan petite tenderiä, rosmariinilla maustettua viipaleperunaa, punaviinikastiketta & paahdettuja kauden juureksia (L, G)
tai
Talossa savustettua Puumalan kirjolohta, juuresperunakakkua, voi-valkoviinikastiketta (L, G)
Kasvis (molemmat menuvaihtoehdot)
Marinoitua & paistettua tofua, juuresperunakakkua, talon majoneesia (L, G)
Jälkiruoaksi
Mustikkarättänää, talon vaniljajäätelöä & suolaista kinuskia (L)
Hinta 59 €/hlö
Alkuun
Paahdettua maa-artisokkakeittoa, tiristettyä artisokkaa & tilliöljyä (L, G)
Pääruoaksi
Marinoitua & pariloitua naudan flank iron steakkia, tiristettyä nappulaperunaa, madeirakastiketta & juurespyreetä (L, G)
tai
Pähkinävoissa paistettua lähivesien kuhaa, tiristettyä nappulaperunaa, porkkanavoi-kastiketta & kauden kasviksia (L, G)
Kasvis (molemmat menuvaihtoehdot)
Marinoitua & pariloitua halloumia, ruskistetulla voilla maustettua perunakakkua, madeirakastiketta & savustettua porkkanapyreetä (L, G)
Jälkiruoaksi
Crema catalana, marinoituja marjoja & talon karpalosorbettia (L, G)
59 €/hlö
Alkuun
Luomu kananpojan piirakkaa, paholaisen hilloa & vaahdotettua yrttistä smetanaa (L)
Pääruoaksi
Putkisalon lammasta kahdella tapaa, sherrykastiketta, perunakrokettia, karamellisoitua sipulipyreetä & pariloitua luomuporkkanaa (L)
tai
Paistettua nieriää, hollandaisekastiketta, perunakrokettia & kurpitsapyreetä (L)
Kasvis (molemmat menuvaihtoehdot)
Kappelin juustolan homejuustolla ja lähimetsän kantarelleilla täytettyjä ravioleita & mausteista voikastiketta (L)
Jälkiriuoaksi
Talon tiramisua lasissa & kissankielikeksejä (L)
63 €/hlö
Alkuun
Savolainen makukimara maalta, metsästä & Saimaalta (L)
Pääruoaksi
Rosmariinisuolattua & pariloitua luomu naudan ulkofileetä, tatti-perunakakkua, bearnaisekastiketta & savustettua porkkanapyreetä (L, G)
tai
Paistettua Siikaa Kiteeltä, hollandaisekastiketta, tatti-perunakakkua, savustettua porkkanapyreetä (L, G)
KASVIS (molemmat menuvaihtoehdot)
Yrttimarinoitua & pariloitua portobello sientä, tatti-perunakakkua, bearnaisekastiketta & savustettua porkkanapyreetä (L, G)
Jälkiruoaksi
Suklaafondant, sahramimarenkia & vadelmakastiketta (L)
75 €/hlö