Järjestä kokous Paviljongilla!

Meillä Paviljongilla vietät onnistuneen kokouspäivän. Kokoustiloja löytyy erilaisiin tarpeisiin pienistä neuvottelutiloista aina 150 henkilön auditorioon asti. Tarjoamme kokouksiisi nykyaikaiset kokoustilat sekä maistuvat tarjoilut toiveidesi mukaisesti räätälöitynä. Meillä voit järjestää myös koulutustilaisuuksia ja tyhy-päiviä.

Emme ole mikään perinteinen opetusravintola, vaan haluamme luoda asiakkaillemme elämyksiä. Panostamme tuotteissamme käsityöläisyyteen, lähiruokaan ja luomutuotteisiin.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Tutustu kokoustiloihimme:

Avara ravintolasalimme muuntautuu moneksi ja palvelee suurempaakin joukkoa kerralla. Pääsalistamme löydät myös viihtyisän baarin ja salimme terassilta avautuvat silmiä hivelevät näkymät Haapavedelle.

Asiakaspaikkoja: 144

Tilaan voidaan yhdistää myös Luotsi- ja Serviisi-kabinetit, jolloin asiakaspaikkoja jopa 224.

 

Modernilla kokoustekniikalla varustettu auditoriomme on erinomainen paikka luentoihin, koulutuksiin ja kokoontumisiin.

Kokousvarustus: valkokangas 3 x 6 m, fläppitaulu, mikrofonit, dataprojektori (videotykki), pc-tietokone, dvd-soitin, dokumenttikamera sekä induktiosilmukka.

Asiakaspaikkoja: 150

Purseri on loistava tila kokoontua yhteen silloin, kun ei kaivata aivan auditorion tilavuutta, mutta ei haluta tinkiä kokousvarusteluista.

Kokousvarustus: tietokone,valkokangas, valkotaulu, dataprojektori (videotykki), fläppitaulu, TV-näyttö.

Asiakaspaikkoja: 48

Ravintolasalin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Luotsi on oma erillinen yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin soveltuva tila, joka voidaan yhdistää kätevästi ravintolasaliin. Saatavilla on nykyaikainen kokousvarustus.

Asiakaspaikat: 32

Serviisi on toinen pienempi kabinettimme, joka soveltuu mainiosti yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin. Saatavilla on nykyaikainen kokousvarustus. Vuokrausaika rajallinen.

Asiakaspaikat: 32

Pienimuotoisemmat palaverit vietät leppoisten löylyjen ja takkatulen lämmön saattelemana saunakabinetissamme. Tervahöyryn tiloissa viihdytte taatusti.

Kokousvarustus: tietokone,valkokangas, dataprojektori (videotykki),

Asiakaspaikkoja: 10