19.02.2024

Kausityöstä yrittäjyyttä – Yrittäjyyden maistiaiset to 7.3. klo 9-14

Pohditko yrittäjyyttä? Tule hakemaan alkupalat yrittäjän taipaleellesi Yrittäjyyden maistiaiset -tapahtumasta torstaina 7.3. klo 9-14.

Yrittäjyyden maistiaiset -tapahtuma tarjoaa yrittäjyystietoa Pohjolankadun kampuksellamme jo toista kertaa. Tapahtuman teema tänä vuonna on alihankintayrittäjyys ja itsensä työllistäminen yrittäjänä. 

Tapahtumassa pääset kuulemaan yrittäjien omia yritystarinoita sekä siitä millaisia työtehtäviä yrityksillä on ja millaisia alihankintasuhteita he tarjoavat.

Tietokeskuksen Alihankintakornerissa voit keskustella yrittäjien kanssa ja pohtia, kenen kanssa yhteistyötä voisi viritellä. Jos sinulla ei ole vielä yritystä, saat koulutuksen yritystoiminnan aloittamiseksi. Tapahtumassa yrittäjät tarjoavat mm. tarjoilu-, puhtaus-, kiinteistönhoito-, puutarhanhoito-, eläintenhoito-, markkinointi- ja viestintä- sekä konetöitä.  

Auditoriossa ja aulassa on tapahtuman ajan tarjolla paljon tietoa oman yritysidean tueksi. Savonlinnan 4H valottaa, kuinka kausityöstä voi tulla yrittäjyyttä, Itä-Savon Uusyrityskeskuksen yritysvalmentajilta, NYT-yrittäjyyden lähettiläältä ja OP Kevytyrittäjyyden asiantuntijoilta saa neuvoja yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen, TE-Palveluilta opastusta tukien ja starttirahan hakemiseen ja NuorisoLeaderiltä yrityksen rahoittamiseen. Xamk puolestaan esittelee jatko-opintomahdollisuuksia. Savonlinnan seudun Ohjaamo antaa apua arjen hallintaan.

Ravintola Paussissa esiintyy muusikko-räppäri Veeti Malkki. 

Tapahtuman tarkempi ohjelma ja yrittäjien puheenvuorojen järjestykset julkaistaan lähempänä tapahtumaa. 

Tulevaisuus – Yrittäjyys – Mahdollisuus 

Tervetuloa! 

Jaa artikkeli