12.08.2021

Kiinnostaako yrittäjyyden vapaus tai tehdä harrastuksesta työ?

Yrittäjänä olet oman itsesi työnantaja ja pystyt vaikuttamaan omaan työhösi ja aikatauluihisi. Tänä syksynä Samiedussa on erinomaisia tilaisuuksia tutustua yrittäjyyteen ja kerryttää osaamispisteitä.

Yrittäjyystapahtuma opiskelijoille Savonlinnassa 2.9.

Yrittäjyyden maistiaiset tarjoillaan Savonlinnan Kauppatorin yrittäjyystapahtumassa 2.9. klo 13-16. Tarjottimella on nuorten yrittäjyystarinoita ja yrityksiä eri toimialoilta. Lisäksi pääset tutustumaan eri tapoihin yrittää.

Tilaisuuden innovaattorina toimii Johannes ”Hatsalo” Halttunen, joka on yksi Suomen inspiroivimmista yrittäjistä ja motivaatiopuhujista.

Lue lisää

Syty yrittäjäksi -valmennus

Syty yrittäjäksi -valmennus on tarkoitettu sinulle, joka mietit oman yrityksen perustamista tai olet oman yrittäjyytesi alkumetreillä.

Valmennuksen aikana saat selkeyttä yrityksen perustamiseen, yritystoiminnan käynnistämiseen sekä sen kannattavaan toteuttamiseen. Valmennuksessa työstät ideaasi liiketoimintasuunnitelmaksi sekä saat käyttöösi tarpeellisia työkaluja yrittäjän arkeen.

Syty yrittäjäksi -valmennukseen osallistumalla voit kätevästi suorittaa Samiedun yhteisistä tutkinnon osista Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta -opintojakson.

Valmennus järjestetään lähi- ja verkkovalmennuksena 29.9.–17.11.2021. Valmennus koostuu seitsemästä valmennuspäivästä, joista ensimmäinen ja viimeinen ovat livenä Savonlinnassa.

Valitse valmennus Samiedun kurssitarjottimelta, lisäksi varaa paikkasi tapahtumasivulta tästä linkistä 22.9. mennessä.

Nouse mestaruussarjan yrittäjäksi jatkamalla toimivaa yritystä

Nouse mestaruussarjan yrittäjäksi jatkamalla toimivaa yritystä -valmennus on kohdistettu sinulle, joka olet miettinyt toimivan yrityksen ostamista tai haluat saada lisätietoa yrityksen ostamisesta.

Valmennuksen aikana käydään läpi yrittäjän ominaisuuksia ja valmiuksia, sekä avataan omistajanvaihdosprosessia. Lisäksi teemoina ovat kannattava liiketoiminta ja yritystoiminnan analysointi sekä eri rahoituskanavien läpikäynti.

Verkostojen ja kumppanuuksien kautta avataan aloittavan yrittäjän tärkeimpiä sidosryhmiä. Vierailijoina ovat Antti Naukkarinen Savonlinnan Seudun Yrittäjät ry:stä, yrityspalveluiden asiantuntija Hannu Laamanen TE-Palveluista sekä Etelä-Savon Yrityskummit.

Valmennus järjestetään pääosin verkossa 14.9.–16.11.2021. Tilanteen niin salliessa valmennuksen ensimmäinen (14.9.) ja viimeinen valmennusilta (16.11.) toteutetaan livenä, paikkana Samiedun Citypiste (Savonlinnan Kauppatori). Muut valmennusillat toteutetaan MS Teamsin kautta. (Muutokset ovat mahdollisia.)

Valmennus on osallistujalle maksuton, mutta paikkoja on rajoitettu määrä. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä 11.9. mennessä.

Tämä valmennus toimii mainiona orientaationa Samiedussa järjestettävään yrittäjän ammattitutkintoon!

Jaa artikkeli