Festivaalien kumppani- ja palvelutuotanto
Haluaisitko oppia ymmärtämään tapahtumien kumppani- ja palvelutuotannon osa-alueita aina peruspalvelujen tuotannosta mieleenjäävien kumppanuuksien toteutukseen?
Ilmoittaudu mukaan tapahtuma-alan verkkokoulutuksiimme, jotka ovat rakentaneet Suomen suurimpien tapahtumien osaavimmat tekijät. Koulutuksissa tapahtuma-alan tekijät jakavat omaa osaamistaan ja vuosien kokemusten tuomaa tietoa. Saat käytännön vinkkejä työhön ja työhön valmistautumiseen.
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen myötä opit rakentamaan tapahtuman peruspalveluja. Saat ymmärrystä kävijätuntemuksen ja -kokemuksen kartoittamiseen ja opit muotoilemaan kumppanuuksia asiakaskokemus lähtökohtana. Opit erilaisia malleja kumppanuussopimusten toteutukseen, ja hahmotat, millaisia palveluja varten voisit tarvita kumppanin ja missä kumppanuus voisi hyödyttää sekä tapahtumaa, kumppania että kävijää. Opit ymmärtämään sopimusten kokonaisvaltaisuuden aina tavoitteenasetannasta jälkimarkkinointiin, ja saat keinoja näiden onnistuneeseen toteutukseen.
Koulutuksesta saat ymmärrystä kumppanuuksien merkityksestä tapahtumalle ja kävijäkokemukselle, ja hahmotat brändien vaikutuksen kokonaismielikuvaan ja oman tapahtumasi brändinrakennukseen. Paneudumme kumppanuuksiin erityisesti tapahtuman näkökulmasta, mutta koulutus tarjoaa ajateltavaa myös yrityksille, jotka pohtivat kumppanuuksia osana markkinointiaan tai ydinliiketoimintaansa.
Koulutuksen sisältö on tuotettu yhteistyössä alalla pitkään toimineiden ammattilaisten Anniina Kumaran ja Eipä Vissiin Tuotannot kanssa. Anniina Kumara on toiminut viime vuodet Provinssin kumppanituottajana, muiden pienempien tapahtuma-alaan liittyvien projektien lisäksi. Ennen Provinssia kumppanuusasiat tulivat hänelle tutuksi toisesta näkökulmasta, kun hän toteutti Kyrön festivaali-pop uppeja ja rakensi ammattilaisvierailukonsepteja pohjalaisella tislaamolla.
Kurssin toteutuksesta vastaa Samiedun tapahtuma- ja teatteritekniikan opettajakoordinaattori Kati Niemi joka on toiminut tapahtuma-alalla 20 vuotta.
Opintojen toteutustapa
Koulutus toteutetaan verkko-opintoina 1.2.–31.3.2025 välisenä aikana. Opinnot sisältävät itsenäistä opiskelua. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa.
Kenelle koulutus sopii
Koulutus on suunnattu tapahtumissa jo työskenteleville, tapahtumatuottajille, alaa opiskeleville sekä alasta kiinnostuneille.
Et tarvitse aiempaa koulutusta tai kokemusta osallistuaksesi koulutuksiin.
Hinta
237 €. Hinta sis. alv. 25,5 %.
Ilmoittautuminen
Koulutus alkaa 1.2.2025. Voit ilmoittautua koulutukseen 7.-24.1.2025.