Kesäksi töihin – koulutusta matkailu- ja ravintola-alan kesätöihin haluaville

Haluatko parantaa mahdollisuuksiasi työpaikan saamiseen ja hankkia uutta osaamista itsellesi? 

Tämä koulutus on hyvä keino hankkia osaamista alan työtehtävissä toimiseen ja työllistyä matkailu- ja ravintola-alalle. Voit aloittaa verkko-opinnoilla tammikuussa, osallistua lähiopetusjaksoon touko-kesäkuussa ja olla töissä oppisopimuksella koko kesän. 

Koulutuksessa suoritat matkailu- ja ravintola-alan perustutkinnon tutkinnon osia. Hankit alan tuotetietoutta ja opit tapoja toimia myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä ammattitaitoisesti. Sinulla on mahdollisuus suorittaa myös anniskelu- ja hygieniapassi.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana käydään läpi matkailu- ja ravintola-alan  ammattiosaamiseen liittyviä osa-alueita kunkin opiskelijan tarpeiden mukaan. Aiheita ovat esimerkiksi asiakaspalvelu ja myynti, annosruokien ja juomien tarjoilu, juomien myynti ja tarjoilu sekä kahvilapalvelut.

Voit valita omaa osaamistasi tukevia tutkinnon osia:

Opintojen toteutustapa

Opinnot toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti verkko- ja lähiopintoina. Voit aloittaa opiskelun kevään 2022 aikana itsellesi sopivana ajankohtana verkko-opintoina. Lähiopetusjaksot toteutetaan viikoilla 22 ja 23.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella tai koulutussopimuksella.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii kaikille alalla työskentelystä ja oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutuksen aikana suorittamasi opinnot voidaan liittää muihin opintoihisi, esimerkiksi lukion tai ammatillisen tutkinnon valinnaisiin opintoihin.

Hinta

Koulutus on opiskelijalle maksuton.


Ammatillinen opiskelu Samiedussa on ketterää!

  • Voit hakea opiskelemaan meille milloin vain.
  • Voit aloittaa opinnot lähes joka kuukausi.
  • Sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma – ja opiskelet vain asioita, joita et vielä osaa.
  • Voit opiskella koko tutkinnon, yhden tutkinnon osan tai vieläkin pienemmän osan, eli hankkia osaamista juuri sen verran kuin tarvitset.

Opiskelu on aina hyvä idea!