Kesäksi töihin – koulutusta matkailu- ja ravintola-alan kesätöihin haluaville

Haluatko parantaa mahdollisuuksiasi kesätyöpaikan saamiseksi ja hankkia uutta osaamista itsellesi? Tästä koulutuksesta saat osaamista matkailu- ja ravintola-alan työtehtävissä toimimiseen. 

Koulutuksessa suoritat matkailu- ja ravintola-alan perustutkinnon tutkinnon osia. Hankit alan tuotetietoutta ja opit tapoja toimia myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä ammattitaitoisesti. Opintojen myötä saat hyvät perusvalmiudet ja tiedot toimia matkailu- ja ravintola-alalla.

Voit suorittaa suorittaa myös anniskelu- ja hygieniapassin.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opiskellaan matkailu- ja ravintola-alan ammattiosaamisen osa-alueita kunkin opiskelijan tarpeiden mukaan. Aiheita ovat esimerkiksi asiakaspalvelu ja myynti, annosruokien ja juomien tarjoilu, juomien myynti ja tarjoilu sekä kahvilapalvelut.

Voit valita omaa osaamistasi tukevia tutkinnon osia:

Lue tarkemmat kuvaukset tutkinnon osien sisällöistä tutkinnon perusteista

Opintojen toteutustapa

Opinnot toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti verkko- ja lähiopintoina. Opinnot sisältävät opiskelua oppilaitoksessa, verkossa sekä työelämässä. Opintoihin kuuluu opiskelusuunnitelman mukaisesti 1-2 lähiopetusjaksoa. Lähiopetusjaksot toteutetaan viikon 18 ja 19 aikana opintosuunnitelmasi mukaisesti. Lähijaksojen määrä ja ajankohta riippuu valitsemistasi tutkinnon osista.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella tai koulutussopimuksella.

Kenelle koulutus sopii

 Koulutus sopii kaikille alalla työskentelystä ja oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille.

Koulutuksen aikana suorittamasi opinnot voidaan liittää muihin opintoihisi, esimerkiksi lukion tai ammatillisen tutkinnon valinnaisiin opintoihin.

Hinta

Koulutus on maksuton.

Hakutiedot

Koulutus alkaa seuraavan kerran maaliskuussa 2024.Opiskelu on aina hyvä idea!

  • Jatkuvassa haussa voit hakea opiskelemaan ympäri vuoden.
  • Voit aloittaa opinnot, kun koulutusta on seuraavan kerran tarjolla. Osaan koulutuksista voit aloittaa opinnot lähes joka kuukausi.
  • Voit opiskella koko tutkinnon, yksittäisen tutkinnon osan tai vieläkin pienemmän osan, eli hankkia uutta osaamista juuri sen verran kuin tarvitset.
  • Sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma – ja opiskelet vain asioita, joita et vielä osaa.

Mitä sinä haluaisit osata?