Sesongiksi töihin – koulutusta matkailu- ja ravintola-alan töihin haluaville

Haluatko parantaa mahdollisuuksiasi sesonkityöpaikan saamiseen ja hankkia uutta osaamista itsellesi? Tämä koulutus on hyvä keino hankkia osaamista alan työtehtävistä ja työllistyä matkailu- ja ravintola-alalle. 

Koulutuksessa suoritat matkailu- ja ravintola-alan perustutkinnon tutkinnon osia. Hankit alan tuotetietoutta ja opit tapoja toimia myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä ammattitaitoisesti. Voit suorittaa myös anniskelu- ja hygieniapassin.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana käydään läpi matkailu- ja ravintola-alan  ammattiosaamisen osa-alueita sinun tarpeidesi mukaisesti. Aiheita ovat esimerkiksi asiakaspalvelu ja myynti, annosruokien ja juomien tarjoilu, juomien myynti ja tarjoilu sekä kahvilapalvelut.

Voit valita omaa osaamistasi tukevia tutkinnon osia:

Opintojen toteutustapa

Opinnot toteutetaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti monimuoto-opintoina. Opinnot sisältävät opiskelua verkossa, oppilaitoksessa sekä työelämässä. 

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella tai koulutussopimuksella.

Kenelle koulutus sopii

Koulutus sopii kaikille alalla työskentelystä ja oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutuksen aikana suorittamasi opinnot voidaan liittää muihin opintoihisi, esimerkiksi lukion tai ammatillisen tutkinnon valinnaisiin opintoihin.

Hinta

Koulutus on maksuton.

Hakutiedot

Koulutuksen seuraava alkamisaika ei ole vielä tiedossa.Opiskelu on aina hyvä idea!

  • Jatkuvassa haussa voit hakea opiskelemaan ympäri vuoden.
  • Voit aloittaa opinnot, kun koulutusta on seuraavan kerran tarjolla. Osaan koulutuksista voit aloittaa opinnot lähes joka kuukausi.
  • Voit opiskella koko tutkinnon, yksittäisen tutkinnon osan tai vieläkin pienemmän osan, eli hankkia uutta osaamista juuri sen verran kuin tarvitset.
  • Sinulle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma – ja opiskelet vain asioita, joita et vielä osaa.

Mitä sinä haluaisit osata?