10.12.2020

Opetusravintola Paviljongin myymälä-kahvila avataan maanantaina 14.12.

Kahvilassa on tarjolla luomu-erikoiskahveja, luomuteetä sekä tuoreita leipuri-kondiittoriopiskelijoiden tekemiä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Valikoima vaihtelee eri teemojen ja opetuksen sisällön mukaan. Takeaway-kahvin mukaan voi ostaa myös leivoksia, leipää ja muita herkkuja sekä Paviljongin lounasruokaa.

Uuden myymälä-kahvilan tuotteissa panostetaan paikallisuuteen ja luomuun. Samalla tuetaan kestävää kehitystä, kun leipuri-kondiittoriopiskelijoiden päivittäin valmistamia tuotteita myydään tuoreeltaan, eikä hävikkiä kerry.

Myymälä-kahvilan toiminnalla halutaan vahvistaa opiskelijoiden osaamista kahvilapalveluissa ja lisätä opiskelijoiden taitoja työelämään siirtyessä. Toiminnalla mahdollistetaan työelämälähtöinen oppiminen myös Samiedun omissa projekteissa, esimerkiksi liiketalouden opiskelijat pääsevät harjoittelemaan markkinoinnin suunnittelua ja rakennusalan opiskelijat ovat olleet mukana myymälä-kahvilan muutostöissä.

Myymälä-kahvila palvelee arkisin maanantaista perjantaihin klo 11-15. Joululomaa vietämme 19.12.2020-10.1.2021. Palvelemme jälleen 11.1.2021.

Yhteystiedot:

Opetusravintola Paviljonki
Rajalahdenkatu 4, Savonlinna
Puh. 044 550 6303
ravintola.paviljonki@samiedu.fi

Jaa artikkeli