11.12.2023

Opiskelija, kehitä työelämä- ja jatko-opintovalmiuksiasi korkeakouluopinnoilla!

Samiedun opiskelijana sinulla on erinomainen mahdollisuus laajentaa omaa osaamista ja parantaa työelämä- ja jatko-opintovalmiuksia ottamalla korkea-asteen opintoja osaksi ammatillista tutkintoa.

Xamkin väyläopinnot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin väyläopinnoissa voit suorittaa maksuttomasti omaan ammatilliseen alaasi liittyviä AMK-opintoja osana ammatillisia opintojasi. Voit suorittaa opintoja oman kiinnostuksen mukaan vaikka vain yhden opintojakson verran. Jos suoritat määritellyt väyläopinnot 20 op, saat hakukelpoisuuden Xamkin tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän haussa.

Suoritetut korkeakouluopinnot voidaan tunnustaa osaksi kaikkia ammatillisia perustutkintoja ja valittuja ammattitutkintoja. Samalla ne lyhentävät mahdollista tulevaa opiskeluaikaasi Xamkissa, kun opinnot hyväksiluetaan myös siellä.

Itä-Suomen yliopiston opetustarjonta

Uutena mahdollisuutena Samiedun opiskelijoilla on nyt käytössään maksuttomasti myös Itä-Suomen yliopiston (UEF) avoimen yliopiston koko opetustarjonta. Tarjolla on yliopisto-opetusta lähes kaikilta UEFin tieteenaloilta aina tietojenkäsittelystä johtamiseen ja ravitsemustieteisiin. Suurin osa opinnoista on verkko- tai monimuoto-opintoja, joten opiskelu onnistuu monilla opintojaksoilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Kysy lisää Samiedun opintokoordinaattori Matti Heinoselta (puh. 044 550 6275, matti.heinonen@samiedu.fi) tai omalta opinto-ohjaajaltasi.

Jaa artikkeli