03.11.2023

Opiskelijat saivat myyntivalmennusta B2B-myyntiin erikoistuneelta Konstniekalta

Liiketoiminnan opiskelijat saivat käytännön oppia suoraan työelämän asiantuntijoilta, kun B2B-asiakashankintaan keskittyvä Konstniekka Oy valmensi heitä onnistuneen myyntipuhelun rakentamiseen ja toteuttamiseen.

Yrityksen luento ja simulaatioharjoitus järjestettiin myynnin tutkinnon osaa opiskeleville Pohjolankadun kampuksella ja verkko-opiskelijoille Teamsin välityksellä keskiviikkona 11.10.

– Pääsin näkemään millaista työ käytännössä on ja sain inspiraatiota myynnin monipuolisista työllistymismahdollisuuksista. Yrityksen pitämä valmennus oli uusi ja innostava tapa saada uutta oppia myyntityöstä, liiketoiminnan opiskelija Tony Mäkinen, 21, sanoo.

Liiketoiminnan opettaja Hanna Kurunsaari kertoo, että työelämälähtöinen oppiminen kytkee koulutuksen aitoihin työtilanteisiin. Se on erittäin tärkeää, jotta opiskelijoille karttuu juuri sellaista osaamista mitä työelämässä tarvitaan. Tällöin opiskelijalla on paremmat valmiudet työelämään ja sinne siirtyminen on helpompaa.

–  Yhteistyö auttaa meitä suuntaamaan ja kehittämään koulutuksia alueen yritysten tarpeiden mukaisesti. Yrityksille se tarjoaa myös oivan mahdollisuuden vaikuttaa työnantajakuvaan ja alan vetovoimaisuuteen potentiaalisten työntekijöiden eli opiskelijoiden silmissä, asiakkuuspäällikkö Paula Muhonen sanoo.

Yritysten ja työnantajien kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä ja uudenlaisia yhteistyön muotoja ideoidaan yhdessä. Usein tarve yhteistyön syventämiselle nousee, kun yrityksellä on tarve löytää uusia työntekijöitä.

– Yhteistyö Samiedun kanssa on luonteva väylä uusien osaajien hankinnassa. Haemme Konstniekkaan parhaillaan lisää osaajia ja olemme valmiita kouluttamaan positiivisen asenteen omaavia opiskelijoita, toimitusjohtaja Olli Ikonen sanoo.

Jaa artikkeli