Samiedun ruokalista viikko 51

Pohjolankadun kampuksella ravintola Paussissa lounas tarjolla noutopöydästä ma-pe klo 10.30–13. Kahvila palvelee ma–to 7.30–14 ja pe 7.30–13. Muina aikoina tilauksesta.


Maanantai
Makkarakastike
perunat
kaali-ananas salaatti
punajuuri
vihersalaatti
Kanttarellikastike

Tiistai
Kansainvälinen ruokapäivä!
Tarjolla makuja monesta maasta yhdessä opiskeijoiden kanssa valmistettuna!
Tervetuloa maistelamaan aitoja makuja

Keskiviikko
Lihamureke
perunat
ruskea kastike
pikkelöity punakaali
talon vehreä salaatti
Kasvispihvit

Torstai
Kalamurekepihvit
perunasose
rosolli
porkkanaraaste
Punajuuripihvit

Perjantai
Joulubrunssi klo.10.30-12.0
Joulupuuro, sekahedelmäkeitto
leikkeleitä, kasviksia
hedelmiä
leipäpöytä
Glögi ja joulutorttu

Keittiön väki toivottaa rauhallista Joulun aikaa kaikille !!
Kitos kaikille ihanille asiakkaille kuluneesta vuodesta!
Keittiö avautuu 8.1.2026

Tervetuloa!


Hinnat

Samiedun henkilökunta 6 €/ateria
Samiedun opiskelijat 4,50 €/ateria
Vieraat 8 €/ateria

Samiedun vuokralaiset:
– henkilökunta 6 €/ateria
– henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä 4,50 €/ateria

Lounaslippuja voit ostaa Pohjolankadun kampuksen kahvila Paussista. Otamme vastaan ainoastaan korttimaksuja.

Kanta-asiakaskortilla saat leiman jokaisesta 3,50 euron kahvi + kahvileipä -ostoksestasi. Tarjoamme sinulle kahvin ja kahvileivän, kun palautat 10 leimaa sisältävän kortin. Voit osallistua myös tuotearvontaan kirjoittamalla korttiin nimesi. Pyydä kanta-asiakaskortti Paussista.


Tilaa tarjoilut tilaisuuteesi!

Valmistamme tilauksesta leivonnaisia ja ruokia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi sekä järjestämme kokouksien kahvipalvelut.

Kysy lisää!

Katri Tynkkynen
Puh. 044 550 6280
Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@samiedu.fi


Anna palautetta!

    Miten onnistuimme tänään?


    Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa

    Portaat luomuun on ammattikeittiöille suunnattu vapaaehtoinen ohjelma, joka tukee keittiöiden pyrkimystä kestäviin valintoihin opastaen keittiöitä käyttämään luomuraaka-aineita jatkuvasti, mutta lisäämään niiden käyttöä portaittain. Ohjelman tarkoituksena on kannustaa erityisesti julkisen sektorin keittiöitä säännöllisen luomutuotteiden käytön lisäämiseen.

    Myös kahvimme on nyt luomua!