15.02.2023

Samiedun Citypiste muuttaa uusiin tiloihin Sokoksen rakennukseen

Citypisteemme muuttaa Savonlinnan Kauppatorin laidalta isompiin tiloihin Sokoksen alakertaan huhti-toukokuussa. Uudet tilat toimivat sidosryhmien kohtaamispaikkana ja Samiedun yrittäjyyden toimintojen keskittymänä. Uudella Citypisteellä saa entiseen tapaan myös koulutusneuvontaa sekä walk in -periaatteella että ajanvarauksella.

Isommat tilat mahdollistavat Samiedun tapahtumien ja koulutusten tuomisen kaupungin keskustaan. Citypisteellä tavataan Samiedun sidosryhmiä, yrityksiä sekä yhteisöjä ja vahvistetaan dialogia eri toimijoiden kesken seutukunnan yhteistyön vahvistamiseksi. Citypiste tarjoaa puitteet myös kehittämishankkeiden tapahtumille ja toiminnalle.

Opiskelijoille ja muille yrittäjyydestä kiinnostuneille Citypisteellä tullaan järjestämään info- ja keskustelutilaisuuksia sekä koulutusta ja sparrausta. Citypisteen uudet tilat soveltuvat erinomaisesti myös yrittäjyyden oppimisympäristöksi. Citypisteellä opiskelijat pääsevät harjoittelemaan yritystoimintaa ja käyttämään tilaa pop up -tyyppisesti tuotteiden ja palveluiden esittelyyn ja myyntiin.

Uusi sijainti on keskeisellä paikalla ja helposti saavutettavissa kaupungin keskustassa linja-autoaseman läheisyydessä. Citypisteen asiakkaat voivat käyttää Sokoksen kanssa yhteistä parkkipaikkaa, joka sijaitsee rakennuksen takana.

Jaa artikkeli