06.05.2021

Samiedun katon alta monta muotoa opintoihin

Jatkoväyläopinnot ovat mainio mahdollisuus muotoilla omaa koulutuspolkua ja vahvistaa omaa osaamista tavoitteiden tai mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Samiedun opiskelijat voivat suorittaa maksuttomasti avoimen ammattikorkeakoulun opintoja Xamkissa. Jatkoväyläopinnot parantavat opiskelijan mahdollisuuksia päästä myöhemmin Xamkin tutkinto-opiskelijaksi, jos jatko-opiskelu kiinnostaa.

Jatkoväyläopinnoista ja sen mahdollisuuksista järjestetään infot kaikille kiinnostuneille keskiviikkona 12.5. klo 9-10 ja 12-13 Teamsissa. Infot ovat kaikille avoimia ja niihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Infoajat on jaettu kahteen eri osioon alojen mukaan.

– Olitpa sitten opiskelija tai henkilökunnan edustaja, tule ensi viikolla infoon mukaan, opintoasiantuntija Elisa Koivunen kannustaa. Tunnin mittaisessa infossa Xamkin koulutussuunnittelijat kertovat tarkemmin jatkoväylästä ja sen mahdollisuuksista.

Jatkoväyläinfo: liiketoiminta ja hallinto, kulttuuri, elintarvike sekä matkailu- ja ravitsemisala

Aika: Keskiviikko 12.5.2021 klo 9 – 10

Linkki infoon: Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Sopii erityisesti näitä aloja opiskeleville: matkailualan perustutkinto, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, liiketoiminnan perustutkinto

Jatkoväyläinfo: terveys- ja hyvinvointi, hius- ja kauneudenhoito sekä puhtaus- ja kiinteistöpalveluala

Aika: Keskiviikko 12.5.2021 klo 12 – 13

Linkki infoon: Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Sopii erityisesti näitä aloja opiskeleville: hieronnan ammattitutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, terveysalan ammattitutkinto (jalkojenhoitaja)

Voit käydä halutessasi lukemassa etukäteen jatkoväylästä täältä.

Jaa artikkeli