24.09.2021

Samiedun opiskelija, onko sinulla liikeidea?

Etelä-Savon Kultainen jousi -liikeideakilpailu rohkaisee opiskelijoita innovatiivisuuteen ja luovuuteen. Tavoitteena on etsiä, löytää ja palkita ideoita ja innovaatioita, joilla voidaan nähdä olevan kaupallista potentiaalia. Maakunnallisessa kilpailussa on omat kilpailusarjat Savonlinnan, Mikkelin ja Pieksämäen seuduille.

Kilpailuehdotus tai ideasi voi olla esimerkiksi tuote, palvelu, oleellinen tuotteen tai palvelun parannus tai muu perusteltu idea. Kilpailu on jo käynnissä, lähde mukaan!

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä ilmoittautumislomake 18.10.2021 klo 16 mennessä.

Jokaisen sarjan kolmen parhaan liikeidean tuottajaan ollaan yhteydessä 1.11.2021 mennessä liikeidean videoesittelyn toimittamiseksi. Videot esitetään 18.11.2021 klo 12-14 järjestettävässä kilpailun finaalissa Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan.

Samiedusta sparrausapua ja liikeidean testausta

Saat liikeideallesi sparrausapua ja henkilökohtaista yrittäjyysohjausta Samiedun Yrityskahvilassa kerran kuussa.

Voit ottaa meihin yhteyttä myös muulloin:

  • yrittäjyyden kehittäjäopettaja Suvi Levonen, puh. 044 550 6239
  • yrittäjyyden projektikoordinaattori Tuire Pervilä, puh. 044 550 6343
  • sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@samiedu.fi

Samiedussa sinun on mahdollista testata liikeidean toimivuutta ja harjoitella yrittäjyyttä myös Nuori Yrittäjyys NY-yrittäjäohjelmassa. Ohjelma auttaa sinut ottamaan ensi askeleet oman yrityksen perustamiseen tai jo toimivan yrityksen hankkimiseen omistajanvaihdoksen kautta.

Linkit:

Kilpailu pyrkii osaltaan vahvistamaan Etelä-Savon alueen kilpailukykyä, joka nojaa kestävään elinkeinotoimintaan, osaamiseen ja hyvinvointiin. Tavoitteena on lisätä uuden osaamisen ja digitalisaation hyödyntämistä.

Jaa artikkeli