01.02.2024

Samiedun Rekrymessuilla on esillä yli 40 työnantajaa ja näytteilleasettajaa 6.–7.2.

Ammattiopisto Samiedu ja Sami-Palvelut Oy järjestävät kaksipäiväiset Rekrymessut Samiedun Pohjolankadun kampuksen liikuntasalissa 6.–7.2. klo 12–16. Messut kokoaa yhteen eri alojen työnantajat ja työnhakijat. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset opiskelu- ja työhaluiset kesätyöpaikkaa etsivistä nuorista jo eläkeiän saavuttaneisiin osa-aikatyötä etsiviin.

– Rekrymessut on herättänyt paljon kiinnostusta ja messuille on ilmoittautunut yli 40 työnantajaa ja näytteilleasettajaa. Se on ennätysmäärä, messuja organisoiva Sami-Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Tiina Mehtonen iloitsee.

Tiistaina messuilla ovat esillä hyvinvointi-, matkailu- ja liiketoiminta-alat ja keskiviikkona messujen teema keskittyy teknologia- ja metsäaloihin. Osa näytteilleasettajista on mukana molempina päivinä.

Messuille osallistuvat myös TE-Palvelut ja kuntakokeilu, Itä-Savon Uusyrityskeskus sekä Savonlinnan seudun Ohjaamo. Samiedusta esillä ovat monialaiset koulutusmahdollisuudet, uraohjauspalvelut, oppisopimusasiat sekä yrittäjyyden opiskelu ja harjoitusyritysmahdollisuudet. Yrityksille tarjolla on opastusta ja ohjausta mm. monikulttuuristen työntekijöiden rekrytointiin ja kouluttamiseen liittyen.

– Samiedu tekee tiivistä yhteistyötä työelämän kanssa, jotta koulutukset, osaajat ja työelämän tarpeet kohtaavat. Rekrymessut tarjoaa loistavan mahdollisuuden verkostoitumiseen työnhakijoille ja työnantajille, mutta myös meille Samiedulle. Toivomme tietysti, että messuille tulee runsaasti kävijöitä, Mehtonen kertoo. 

Tapahtuma on maksuton ja tarjolla on kahvit 250 ensimmäiselle kävijälle molempina päivinä.

Jaa artikkeli