25.01.2024

Samiedun työelämäpalveluiden johtaminen Tiina Mehtosen vastuulle

Ammattiopisto Samiedun työelämäpalvelut on yrityksille ja työnantajille suunnattu helposti saavutettava palvelu osaamisen kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä ja työllistymisen edistämisessä. Työelämäpalveluiden tehtävänä on huomioida yritysten ja työelämän tarpeet sekä kehittää koulutuksia entistä asiakaslähtöisemmiksi. Työelämäpalveluita tuotetaan yhdessä Sami-Palvelut Oy:n kanssa.

Samiedun työelämäpalveluiden keskittämiseksi yhden luukun periaatteen alle ja työelämäyhteistyön tiivistämiseksi työelämäpalveluiden johtamisvastuu siirtyy Sami-Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Tiina Mehtoselle 1.3.2024 alkaen.

Mehtonen johtaa työelämäpalveluiden asiantuntijatiimiä, johon kuuluvat Samiedun ja Sami-Palveluiden asiakkuuspäällikkö, uraohjaajat, oppisopimusasiantuntija sekä projektiluontoisesti Samiedun eri koulutusalojen työelämäyhdyshenkilöitä.

– Tavoitteenamme on hankkia osaajia seutukunnalle erilaisiin työelämätarpeisiin ja tarjota koulutuksia monipuolisesti työntekijöiden osaamisen varmistamiseksi. Toimimme myös verkostokumppanina työllistymisen edistämisessä ja valmistaudumme TE25-uudistukseen, jossa työllisyyden hoito siirtyy TE-toimistolta työllisyyspalvelualueelle: Savonlinna, Enonkoski, Rantasalmi, Sulkava, kertoo Mehtonen.

– Teemme entistä tiiviimpää yhteistyötä Samiedun jäsenkuntien, yritysten sekä muiden sidosryhmien kanssa. Haluamme myös olla mukana kannustamassa yrittäjyyteen, yrittäjyys on erinomainen tapa työllistyä.

Jaa artikkeli