31.10.2023

Samiedussa opiskellaan metsäalan ammattitutkintoa yhteisöllisesti verkossa

Keväällä 2023 suositun metsätalousyrittäjän koulutuksen Samiedussa aloitti jälleen yli 100 uutta opiskelijaa. He opiskelevat paikallisessa ryhmässä Lahdessa sekä verkkopainotteisesti valtakunnallisesti neljässä eri ryhmässä.

Samiedun yhteisöllinen tapa toimia verkossa on saanut kiitosta opiskelijoilta. Asioiden pohtimisesta yhdessä saa uusia näkökulmia omaan ajatteluunsa ja tukea oppimiseen. Verkossa työskentely helpottaa myös opiskelua. Opiskelijat asuvat eri puolilla Suomea ja välimatkat heidän välillään ovat pitkiä. Verkossa välimatkaa ei ole.

Vaikka opiskelu tapahtuu verkossa, opiskelussa keskitytään metsäisten asioiden oppimiseen, ei tietotekniikkaan. Kiitosta opiskelijoilta saavat myös kahden päivän mittaiset intensiivijaksot, joita sisältyy koulutukseen viisi ja jolloin opiskellaan keskeisimpiä asioita maastossa ja metsätiloilla ympäri Suomen.

Ryhdy oman metsäsi asiantuntijaksi 

Seuraavan kerran metsätalousyrittäjän koulutus alkaa keväällä 2024 ja haku siihen on parhaillaan käynnissä. Koulutus toteutetaan jälleen verkkopainotteisesti. Lisätietoja koulutuksesta voi lukea täältä.

Jaa artikkeli