05.06.2023

Samiedusta valmistuneita juhlitaan jälleen livenä

Samiedun valmistujaistilaisuuksissa palataan korona-aikaa edeltävään käytäntöön ja valmistuneita opiskelijoita juhlistetaan taas livenä kesäkuusta lähtien.

Valmistujaistilaisuuksia järjestetään pääsääntöisesti joka kuukauden puolivälissä, pois lukien tammi-, heinä- ja elokuu.

Valmistujaisiin kutsutaan edellisessä kuussa valmistuneet opiskelijat, poikkeuksena helmikuun tilaisuuteen kutsutaan joulu- ja tammikuussa valmistuneet ja syyskuun tilaisuuteen kesä-, heinä- ja elokuussa valmistuneet.

Kutsut ja ilmoittautumisohjeet lähetetään valmistuville opiskelijoille sähköpostitse. Minimiosallistujamäärä on kymmenen opiskelijaa. Mikäli ilmoittautuneita opiskelijoita on alle kymmenen, tilaisuutta ei järjestetä. Tällöin opiskelijat voivat osallistua seuraavaan valmistujaistilaisuuteen.

Kesäkuun valmistujaisiin kutsutaan toukokuussa valmistuneet opiskelijat. Kutsut lähetetään sähköpostitse kesäkuun alussa.

Vuoden 2023 valmistujaistilaisuuksien ajankohdat:

  • Perjantaina 16.6. (toukokuussa valmistuneet)
  • Perjantai 15.9. (kesä-, heinä- ja elokuussa valmistuneet)
  • Perjantai 20.10. (syyskuussa valmistuneet)
  • Perjantai 17.11. (lokakuussa valmistuneet)
  • Perjantai 15.12. (marraskuussa valmistuneet)

Nimensä julkaisun sallineiden valmistuneiden opiskelijoiden nimet julkaistaan kuukausittain Samiedun verkkosivuilla sekä lähetetään medialle.

Jaa artikkeli