14.12.2021

Sisustajaksi verkossa opiskeleva Sanna Lindberg palkittiin tuoteideastaan

Sisustajaksi taideteollisuusalan ammattitutkinnon verkko-opinnoissa opiskeleva Sanna Lindberg palkittiin Kultainen jousi -liikeideakilpailussa suunnittelemallaan Joulunviettoa yhdessä -virtuaalisella joulukalenterilla.

Suurperheen äiti ja monitoimi-ihminen Sanna asuu Nurmijärven Klaukkalassa ja työskentelee järjestökentällä. Hän on myös sivutoiminen yrittäjä käsityöalalla yrityksellään Misanja. Sanna on harrastanut käsitöitä pienestä pitäen ja hakeutui Samiedun sisustajan opintoihin, koska halusi täydentää yrityksensä palvelutarjontaa.

Sanna antaa kiitosta Samiedun opintojen verkkototeutukselle, jossa opintoja on mahdollista tehdä toiselta paikkakunnalta käsin ja omaan tahtiin. Hän kiittää myös opettajiaan Saila Nurmista ja Eeva Immosta, jotka ehdottivat Kultainen jousi -liikeideakilpailuun osallistumista ja synnyttivät kipinän luoda uudenlainen palvelutuote ikäihmisille. 

Sannan suunnittelema joulunviettoa yhdessä-virtuaalinen joulukalenteri syntyi tarpeen ja aiemmin saatujen positiivisten palautteiden pohjalta. Joulun viettoa yhdessä -tuote tarjoaa jouluaskaretta ja yhdessä tekemistä. Tuote on tilattavissa tulevaisuudessa Misanjan verkkokaupasta, jossa on jo nyt jouluisia tuotteita, joihin kannattaa käydä tutustumassa.

Tuomaristo perusteli voittajaa näin:

”Joulunviettoa yhdessä on realistinen, pitkälle viety idea. Idean esittäjä ymmärtää hyvin asiakkaiden tarpeita ja hyödyntää ideassa hyvin omaa osaamistaan. Ideaa on helppo lähteä toteuttamaan vaikka heti. Ideaa on myös mahdollista monistaa ja soveltaa myös eri vuodenaikoihin sopiviin tuotteisiin.”

Tietoja Sannan yrityksestä

Lisätietoja

Jaa artikkeli