28.03.2022

Slice-edut opiskelijoille

Otamme Samiedussa käyttöön Slice-digitaalisen opiskelijakortin. Slice on maksuton opiskelijaetupalvelu, joka kokoaa paikallisten ja valtakunnallisten yritysten opiskelijaedut sovellukseen, joka toimii maksutta myös henkilökohtaisena opiskelijakorttina toisen asteen ja korkeakoulujen opiskelijoille. Voit siis hyödyntää Slicea monissa paikoissa perinteisen opiskelijatodistuksen sijasta.

Slice-kortti kannattaa ottaa käyttöön pikimmiten!

Slice-edut löydät kätevästi Slicen omasta sovelluksesta, jolla voit selata ja lunastaa etuja. Opiskelijaetuja myöntävät yritykset tunnistat kätevästi katukuvassa sinisestä Slice-sydäntarrasta. Etuja on tarjolla lähes joka paikkakunnalta, kaiken ikäisille, useilta toimialoilta, paikallisista ja valtakunnallisista yrityksistä sekä verkkokaupoista läpi Suomen.

Sininen tai vihreä Slice-kortti

Slice-korttia on kahta versiota: sininen ja vihreä kortti. Sininen kortti on tarkoitettu päätoimisesti opiskeleville ja se oikeuttaa yleisten Slice-opiskelijaetujen lisäksi VR:n ja Matkahuollon opiskelija-alennuksiin. Vihreä kortti ei oikeuta alennuksiin VR:n tai Matkahuollon lipuista, mutta oikeuttaa silti kaikkiin muihin tuhansiin opiskelijaetuihin läpi Suomen.

Slice-opiskelijakorttiin ei ole oikeutta, jos opinnot kestävät alle 8 kuukautta tai mikäli saat opintojen ajalta päivärahaa, palkkaa tai työttömyysetuutta.

Näin hankit Slice-opiskelijakortin

Hanki itsellesi Slice-opiskelijakortti, ohjeet löydät täältä.

Saadaksesi Slice opiskelijakortin, opintojen tulee kestää yli 8 kuukautta.

Lisätietoja:

Jaa artikkeli