09.07.2021

Syksyn 2021 aloitus Samiedussa

Tervetuloa opiskelemaan Samieduun!

Tältä sivulta löydät tiedot syksyn opiskelujen aloituksesta. Mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi olla yhteydessä!

Opintotoimisto
Puh. 015 550 6000
opintotoimisto@samiedu.fi

Yhteishaussa valitut uudet opiskelijat:

Aloitat opintosi alakohtaisessa tutustumispäivässa heinäkuussa, joko maanantaina 5.7. tai tiistaina 6.7. Saamassasi yhteishaun valintakirjeessä on ilmoitettu kumpaan päivään osallistut ja mihin kellonaikaan saavut. Tutustumispäivän kesto on noin 4-5 h.

Päivän aikana pääset:

  • tutustumaan Samieduun ja uusiin opiskelukavereihin
  • saat ohjeet kuinka suoritat heinäkuun aikana tehtävän Matkalla ammatillisiin opintoihin -verkkokurssin (viimeinen suorituspäivä 15.8.2021 klo 16.00)
  • Myös opiskelijoiden huoltajilla on mahdollisuus osallistua oman nuorensa tutustumispäivän aluksi INFO-tilaisuuteen, jossa pääsee tutustumaan Samieduun ja ammatilliseen koulutukseen.

Varsinainen ensimmäinen lähiopetuspäivä on keskiviikkona 11.8. klo 8.00 alkaen. Silloin saavut valintakirjeessä ilmoitetulle kampukselle, olemme sinua vastassa aulassa/pääovella ja ohjaamme eteenpäin.

Jatkuvassa haussa valitut uudet opiskelijat:

  • Opiskelu alkaa keskiviikkona 11.8. klo 8.00. Silloin saavut saamassasi valintakirjeessä ilmoitetulle kampukselle, olemme sinua vastassa aulassa/pääovella ja ohjaamme eteenpäin.
  • Verkkokoulutuksien aloituksien ohjeet on kerrottu saamassasi valintakirjeessä.

Jatkavat opiskelijat:

  • Opinnot jatkuvat kampuksilla torstaina 12.8. työjärjestyksesi mukaisesti. Lisätietoja saat tarvittaessa HOKS-ohjaajaltasi.

Huom. Muutokset ovat mahdollisia riippuen koronatilanteesta heinä-elokuussa. Päivitämme mahdolliset muutokset tälle sivulle, tarkastathan tiedot vielä ennen opiskelujen aloittamista elokuussa.

Jaa artikkeli